Agria

Communitybilder

Agria

> Visa egenskaper

55% positiv

5 recensionerna från communityn

Vi kunde tyvärr inte hitta några erbjudanden

Recension av "Agria"

publicerad 2017-03-13 | h123
Medlem sedan : 2017-03-13
Recensioner : 1
Medlemmars tillit : 0
Om mig :
Inget för mig
Fördelar Inga
Nackdelar Opålitliga
inte betygsatt
Personlig Service
Tjänster
Konkurrenskraft
Tillgänglighet

"Varning!"

Vi försäkrade vår hund efter hemflytt från USA. När vår hund efter en tid utvecklade sjukdom i Sverige (hypoteros) så täcktes han inte av försäkringen. Agria påstod att hunden varit sjuk under en längre tid fast vi hade bevis från vår veterinär i USA att han varit helt frisk och haft honom försäkrad sedan han var valp. Vi gjorde hälsokontroller regelbundet varje år och vi hade dessutom gjort en hälsoundersökning precis innan hemflytt pga regler som gäller för husdjur vid flygresa och även då var han kärnfrisk.
Vi överklagade beslutet men fick samma dåliga ursäkt att han varit sjuk en längre tid fast han inte varit det. Inte ens vår veterinär i Sverige ville först testa hunden för hypoteros då han inte visade några som helst tecken på att vara sjuk. Endast när vi bett om ett extra test visade det sig att hunden utvecklat sjukdom och man antar då att han antagligen inte haft sjukdomen alls länge. Alltså tvärtemot vad Agria kom fram till.
Vår kontakt på Agria, Louise Ogensjö, pratade mest i cirklar och vi fick inga raka besked vad dom baserat sitt beslut på. Alla våra intyg från veterinär i USA ignorerades.
Vid frågan om vad som skulle hända om annan sjukdom skulle uppstå i framtiden fick vi inga raka svar. Känns inte säkert för oss att vara försäkrade hos Agria om dom kan använda sig av samma argumentation då - dvs att vi inte haft vår hund försäkrad hos dom hela tiden. Om ni funderar på att försäkra era husdjur med Agria så skulle jag avråda från det om ni inte vill bli lurade.


Omdöme från communityn

Den här inlägget har blivit läst 26 gånger och utvärderats till
0% :
> Förstå bedömningen av detta inlägg
inte betygsatt

Populära liknande produkter

Produktinformation : Agria

Tillverkarens produktbeskrivning

Ciao

Publicerad på Ciao sedan: 02/04/2013