Om mig:21 årig tjej som försöker tjäna några extra kronor till tatueringar och en resa till bali :)
Medlem sedan:12-10-2012
Recensioner:7
Dela denna recension på
Den här recensionen har betygsatts av 9 Ciao medlemmar och har fått det sammanvägda betyget användbar
Som ungefär halva svenska befolkningen så äger även jag en iphone. Skulle jag välja den om jag visste hur den var gjort, hur lätt den går sönder och funktionerna fryser? Kanske..
Nackdelar:
Jag har en vit iphone som jag har fått laga två gånger pga tappskador, dessa är väldigt dyra att laga vilket gör att man gärna drar sig för att lämna in den. När man dessutom inte får tillbaka den på 4 veckor och man får fixa med lånetelefon själv så blir man lite smått irriterad. Kameran slutade fungera utan anledning efter ca ett halvår (verkar vara ett vanligt fel om man läser vad andra har skrivit) och under vintern så fryser hela telefonen så att inte funktionerna inte fungerar. Den är dock ganska otymplig. Dålig batteritid!
Fördelar:
Den är enkel att använda och passar många åldrar just därför. App store brukar fungera galant och minnet är väldigt stort. Skärmen är stor och kamerakvalitén är klockren. Telefonen är ganska smal men rätt tung och lång. Helt klart en telefon att rekommendera men man bör tänka på att den faktiskt är gjord av glas (en jävligt dum idé enligt mig)
one 4. Med fler megapixlar och mer ljus kommer du att se en dramatisk skillnad i upplösning och detaljer i dina bilder.De dubbla kärnorna i A5-processorn levererar upp t...
one 4 S använder sig av röstkommandona Siri för att göra ditt liv enklare. Du kan fråga om vädret eller be den ringa upp en viss person. Dessutom har den en timme längre...
13-10-2012 22:46
iPhone är helt klart en efterfrågad produkt, men att ungefär halva svenska befolkningen äger en är en kraftig överdrift.