Recension av

Alla recensioner om Charms - Heart Mom

Skriv din egen recension

Charms - Heart Mom - Gulligt litet hjärta som alla blir glad åt

5  08-03-2013

Fördelar:
Gulligt och användbar hjärta som passar till pyssel och smycken

Nackdelar:
Inga

Rekommenderas: Ja

Detaljerat betyg:

Kvalitet

Design

Användbarhet

Lhasa

Om mig: Vilken härlig och solig start på den här sommaren=)

Medlem sedan:12-08-2009

Recensioner:2335

Medlemmars tillit:118

Dela denna recension på Google+
Den här recensionen har betygsatts av 7 Ciao medlemmar och har fått det sammanvägda betyget väldigt användbar

Man kan väl inte få nog av söta och gulliga “Charms” som går att använda till så mycket. Om man inte vill klistra in dem bredvid någon tapper mamma så kan man kanske göra ett halsband eller använda som berlock i ett armband. Vad man nu än vill använda det till så är det gulligt i alla fall.

Charms - Heart Mom 10 mm
Det här är ett litet sött hjärta som det står “Mom” på. Nu köpte jag ett par stycken för ibland kanske en småbarnsmamma behöver uppmuntras lite men jag förstår inte att det inte finns ett där det står “Grandma” på, alla vi tappra mor- och farföräldrar behöver lite omtanke ibland vi med. Jag ska i alla fall klistra in ett av hjärtana på någon fin bild av dubbelmamman som är så duktig och söt och sen kanske jag gör ett halssmycke av det andra hjärtat. Ett litet sött hjärta gör väl alla lite gladare.

Omdöme
Jag har köpt en hel del av just den här typen av Charms. Jag tycker att de är så gulliga och så användbara. Eftersom de har en ögla längst upp så går det att använda dem till smyckestillverkning likväl som till pyssel av alla slag. Använder man dem till scrapping så knyter man bara en söt rosett i öglan och sen limmar fast det på någon foto som man vill uppmärksamma eller helt enkelt var man vill i boken eller på kortet.

Det blir även här ett toppbetyg, jag önskar inget annat av ett litet charmigt hjärta än att det ska vara charmigt och inte så dyrt och det här hjärtat uppfyller båda kraven eftersom ett hjärta kostar fem kronor.
Bilder på Charms - Heart Mom
Charms - Heart Mom DSC00728 - Charms - Heart Mom
Dela denna recension på Google+
Sponsrade länkar
Betygsätt den här recensionen

Hur användbar är den här recensionen?

Riktlinjer för betygsättning

Kommentarer

Skriv den första kommentaren till den här recensionen!

max. 2000 tecken

1. svanmagnus
  2. Majkens
  3. sparks
och 4 andra medlemmar

En recensions sammanvägda betyg skiljer sig från ett vanligt genomsnittsbetyg.