Ciba Vision Focus Dailies Kontaktlinser

Communitybilder

Ciba Vision Focus Dailies Kontaktlinser

Focus Dailies är en endagslins från CIBA Vision. Den har ersatts av den nya modellen Focus Dailies All day comfort. Denna kräver ingen ny tillpassning...

> Visa egenskaper

88% positiv

6 recensionerna från communityn

Recension av "Ciba Vision Focus Dailies Kontaktlinser"

publicerad 2008-03-22 | paprique
Medlem sedan : 2008-03-15
Recensioner : 20
Medlemmars tillit : 4
Om mig :
26-årig humflumstudent som gillar internet, katter och stickning.
Utmärkt
Fördelar Bekväma att använda
Nackdelar Dyra som alla endagslinser
användbar
Användbarhet
Kvalitet
Prisvärdhet

"Linser med kvalitet"

När jag först skaffade endagslinser blev jag ordinerade de här, men fick av optikern linser som hade ett annat namn. Tydligen skulle de vara samma som Focus Dailies, men när den förpackningen var slut och jag köpte Focus Dailies istället så märkte jag direkt skillnaden. De andra linserna kändes alltid obekväma mot slutet av dagen och ögonen blev torra. Detta var ett mycket mindre problem med Focus Dailies. Numera har jag nästan aldrig problem med ögonen när jag har kontaktlinser. Jag trodde inte att det var så stor skillnad mellan märken!

Jag använder inte linser regelbundet så jag har inte riktigt fått in vanan, och när jag använde det andra märket råkade en lins bli ihopvikt, vilket gjorde att den gick av. Focus Dailies verkar vara mer hållbara, vilket är en fördel om man inte vill ha en trasig lins i ögat... :-)

När det gäller endagslinser i allmänhet är de väldigt bekväma att använda - på kvällen kastar man dem bara och behöver inte skölja dem eller oroa sig för att tappa bort dem. De är förstås dyrare än månadslinser, men om man som jag bara använder linser ibland så är engångslinser hur som helst det bästa valet.

Omdöme från communityn

Den här inlägget har blivit läst 2894 gånger och utvärderats till
100% :
> Förstå bedömningen av detta inlägg
användbar

Populära liknande produkter

Produktinformation : Ciba Vision Focus Dailies Kontaktlinser

Tillverkarens produktbeskrivning

Focus Dailies är en endagslins från CIBA Vision. Den har ersatts av den nya modellen Focus Dailies All day comfort. Denna kräver ingen ny tillpassning, eftersom den har samma design. Det som är nytt är att den innehaller 5 ggr högre koncentration av det fuktande ämnet i linsen, vilket gör att komforten haller i sig hela dagen.Focus Dailies säljs även under namnen Freshcare Dailies, Synolens OneDay, Eyes4U och Blic Dag. Efter en dags användande ska linsen kastas och ersättas med en ny följande morgon.

Produktinformation

Kategori: Endagslinser

Tillverkare: Ciba Vision

Bärtid: 1 dag

Märke: Ciba Vision

EAN: 0630175508218

Ciao

Publicerad på Ciao sedan: 06/12/2007