En bra ögonkräm påstås ju göra underverk för hela ansiktet.
Cliniques ögonkräm all about eyes rich fick jag i ett provkit så jag bestämde mig för att ge ögonkräm en chans.
FörpackningEn snygg liten rosa burk som man blir uppiggande bara av att titta på!
Att peta med fingrarna i krämer anses ju vara ohygieniskt men det finns inget alternativ för den här krämen.
Formula
Konsistensen är tjock tjock och åter tjock. Känns lite som margarin när man tar på den. Men har man väl fått den på fingrarna ändras konsistensen och blir mer flytande.
Dock kan man lugnt säga att det är en otroligt dryg produkt (kanske inte så konstigt när man bara använder på ett litet område)
AppliceringLätt att "badda" på runt ögat (obs bara kindbenet och benet under ögonbrynet, inte ögonlocket)
Effekt
Den ska ge mjukare hud, reducera påsar och mörka ringar. På mig var den nog lite väl stark (jag har inte hudtypen "mycket torr" som den är avsedd för) för mina ögon var lite puffigare och svullnare än vanligt när jag hade sovit med den. Men jag ska ge den några försök till, det kanske bara var första chocken av att plötsligt få näring.
SlutsatsEn dryg och fin ögonkräm som är anpassad för mycket torr hud. Rekommenderas till användare med denna hudtyp.