Den här recensionen har betygsatts av 4 Ciao medlemmar och har fått det sammanvägda betyget användbar
Föreställ dig att du står på en liten klippa. För första gången du känner solen värma din hy. Du har krypt ut ur en av de där bunkrarna som byggdes strax innan kriget. Tyvärr så var det för länge sen för att minnas. Du föddes inte i en verklig värld helt enkelt. Du har bara en ledtråd. Och bara den ledtråden kommer att förvandla allt du kände till en chaos!!!
Så där. Jag säger det redan nu, jag vägrar skriva en text väg, för att jag vill hålla det rent och enkelt. Ungefär som med min första recension. Jag kommer skriva ut efter punkter och försöka förvandla det till eran godo.
1.Fallout 3 är ett armagedon spel där folk lever i ständig rädsla för att inte bli skjutna,våldtagna eller... uppätna. Det var tydligen under 50-60 talet som kärnvapen krig hade sin plats. Fasten det är en framtid, så upplevs spelet mer som 50-60 tals wastland rpg... fast med laser... och plasma vapen... och gigantiska råttor som bara väntar tills du somnar så att de kan gnugga ihjäl dig...
2. Aja nog om det. Du skall i alla fall följa din ledtråd... Och ledtråden leder dig bland mycket olika slags questar där du hittar massvis med nytt folk som antingen hjälper dig eller... vill döda dig. En enorm story som sträcker ut sig i 100 tals timmas spel upplevelse. Du kommer att göra vad som helst för att känna nån slant för att köpa mat och hålla dig vid liv. Om du älskar överlevnads spel då är fallout något för dig, för här varken storyn eller omgivningen ger dig någon vila.
3. Om vi skall snacka om fysiker i spelet så har jag lite ledsamma nyheter. Alla characterer rör sig likadant... alla är identiska preciss som i bethesdas oblivion spel. Så klart samma skaparna har inte lyckats överträffa sig själva under några år... och satsat på andra grejer än att göra spelet lite unik... Förstå mig rätt. Jag älskar fallout och dess små charmiga hinder, men det är väl dags att kunna utveckla spelvärlden? Rösterna och skådespeleri visar inte heller nåt slags framgång i spelet. Lite synd när man behöver höra två olika personer prata identiskt med spelaren.
Bilder på Fallout 3: Game of the Year Edition
Fallout 3: Game of the Year Edition
Tillstånd bekräftades. De flesta bilder kommer från ign och är gratiis för alla användare.