Rhode Island Dressing - otroligt god men onyttig

4  25-09-2012

Fördelar:
god smak, dryg, passar till mycket

Nackdelar:
onyttig

Rekommenderas: Ja

Detaljerat betyg:

Smak

Produktkvalitet

Hur nyttig?

Förpackning

Prisvärdhet

Stonehaven

Om mig: sparar pengar till Japanresan och på grund av studier i japanska hinner jag bara vara här sporadiskt...

Medlem sedan:11-03-2010

Recensioner:615

Medlemmars tillit:39

Dela denna recension på Google+
Den här recensionen har betygsatts av 15 Ciao medlemmar och har fått det sammanvägda betyget väldigt användbar

”Rhode Island” är en salladsdressing från Felix och det är en av våra mest klassiska dressingar. Den finns att få på nästan alla ställen som säljer/serverar sallad.

Smak

Smaken är god, den smakar majonnäs med en tusch av tomat, lök och Cayenne. Den har mycket smak även om ingen smak drar direkt igenom. Den smakar även lite ättika men den förstör inte smaken. Att dressingen har mycket smak men ändå känns neutral tycker jag är bra för det gör att den passar till många olika former av sallad och den binder ihop andra smaker. Dressingen är runt i smaken och krämig i smaken.
Konsistens

Jag tycker den här dressingen har en relativt bra konsistens. Den är lite vattnig och rinnig och jag är en person som älskar mer krämiga dressingar så för min smak är den för rinnig, men det är även bra för man får lätt ut den ur flaskan.
Innehåll och Näringsvärden

Vatten, rapsolja (23%), socker, tomatpuré, salt, ättika, äggula, stärkelse, förtjockningsmedel, kryddextrakt, lök och färgämne (paprikaextrakt).

Dressingen är gjord utan konserveringsmedel och smakförstärkare och utan aromer.

Näringsvärden per portion 30g
Energi: 310kj/70kcal
Protein: < 0,5gram
Kolhydrat: 3,0gram
Fett: 6,9gram
Förpackning och Pris

Den här dressingen köper man i en plastflaska med skruvkork. Flaskan innehåller 370ml dressing. Den finns i de flesta matbutiker och priset brukar ligga ca 20 kronor
Mina Åsikter

Jag äter inte så mycket dressing men någon gång ibland tycker jag det är gott till salladen eller tacopajen eller vad jag för tillfället unnar mig. Jag tycker att den här dressingen är väldigt god så när jag köper dressing så blir det oftast den här smaken. Nu ska jag berätta hur ofta jag köper dressing. Jag köpte min flaska när jag flyttade till min nuvarande bostad, vilket jag gjorde i juli och nu är det andra gången jag äter den här dressingen. Jag äter inte den så sällan för att den inte är god utan för att den är onyttig och jag har andra saker till mina sallader som jag tycker är goda.

Det som jag tycker är bra med ”Rhode Island” är att den passar till en grönsallad, en skinka och ost sallad, en kycklingsallad och en sallad med tonfisk och räkor. Inte många dressingar är goda till alla former av sallad. Många passar kanske till en eller två sorter. Den här dressingen passar också strålande till Taco paj. Jag älskar tacopaj och brukar ha cream fraise med lite örter som ”Dressing” men idag hade jag inte det hemma så det fick bli den här och det var riktigt gott.

Jag kan verkligen rekommendera den här dressingen då den är god och passar till mycket. Den är onyttig och jag föredrar lite mer krämiga dressingar, men den här är ändå väldigt god och passar bra.

Jag kan tyvärr inte ladda upp bilder på ciao just nu. Bild kommer så fort jag kan ladda upp igen.

Dela denna recension på Google+
Sponsrade länkar
Betygsätt den här recensionen

Hur användbar är den här recensionen?

Riktlinjer för betygsättning

Kommentarer på den här recensionen
sjubarnsmamma

sjubarnsmamma

05-10-2012 09:09

ycker du har fått med allt av värde. Bra skrivet

Someday

Someday

26-09-2012 20:50

Jag tycker att du fått med allt. Toppen.

sparks

1. schkog
  2. jazz91
  3. D_booy
och 9 andra medlemmar

En recensions sammanvägda betyg skiljer sig från ett vanligt genomsnittsbetyg.