Recension av "Geisha rulle"

publicerad 2012-02-27 | zwampe
Medlem sedan : 2010-09-13
Recensioner : 960
Medlemmars tillit : 44
Om mig :
Hej! Välkommen till mig:) Kul att ni betygsätter mina recensioner jag gör detsamma med era. Har jag missat någon så hojta till så skall jag kolla=)
Jättebra
Fördelar god chokladcrisp inuti
Nackdelar onyttigt e det enda jag kan komma på
exceptionell
Smak
Produktkvalitet
Hur nyttig?
Förpackning
Prisvärdhet

"Geisha rulle"

Geisha rulle

Geisha rulle

Märke: Fazer

Namn: Geisha

Vikt: 65 g

Pris: 12 kr

Fazer:

Familjeföretaget Fazer grundades år 1891 när Karl Fazer öppnade sitt första konditori i Helsingfors. I dag har Fazer affärsverksamhet i åtta länder och erbjuder måltidstjänster samt bageri- och konfektyrprodukter. Några kända varumärken är Dumle, Geisha och skogaholm.


Smak&Konsistens:

Sambon köpte med denna Geisha rulle när han var och handlade och jag gillar Geisha men har bara ätit chokladkakorna som finns och dom som finns bland lösvikts godiset denna rulle har jag aldrig ätit förut. Det är toppiga chokladpluppar som är täckta av mjölkchoklad och inuti är det krispig nougatfyllning. Det krispar ordentligt när man tuggar på dessa och man får absolut mer smak. Ganska hårda är dom utanpå medans fyllningen inuti är lite mjukare. Rullen var inte så stor men räcker bra för det blir rejält sött att äta för många. Men så goda så dessa rekommenderas.


Ingredienser:

Socker, mjölk, kakaosmör, hasselnötter, helmjölkspulver, kakaomassa, vetemjöl, emulgeringsmedel (sojalecitin), koksalt, vegetabiliskt fett, aromer (vanillin, vanilj).

Näringsvärde per 100 g:

Energi 2330 kJ/560 kcal
Protein 9,0 g
Kolhydrat 49 g
varv sockerarter 47 g
varav laktos 6.7 g
Fett 36 g
varav mättade fettsyror 17 g
Kostfiber 2,2 g
Natrium 0,1 g


Förpackning:

Chokladplupparna eller hur man nu ska förklara dom är förpackade i en rulle staplade på varandra. Man öppnar den antingen på ena ovansidan eller också river man upp den på längden vilket som går bra. Sen är det bara att hugga in färgen på rullen har geishas rosa färg och fazers märke så man ser tydligt att det är geisha. Den har typ papp på utsidan och folie på insidan och har man väl öppnat den så går den inte återsluta igen. Men det är inte så många bitar i den och är man en gottegris som jag så blir det inget kvar att spara. En fin fräsch förpackning.

Geisha:

Geisha finns i chokladkaka, i lösvikt då har det papper runt styck vis, och så finns denna rullen då. Det kanske finns mer men det är dom jag sett.


Sammanfattning:

En riktigt god liten choklad plupp som är hård på utsidan av mjölkchoklad och har härligt nougatcrisp på insidan. Den är förpackad i en rulle och den är på 65 g och jag tror vi gav runt 12 kr för den. Den här ger verkligen mersmak när man tagit en och Geisha har alltid varit en favorit hos mig jag gillar det crispiga och den söta goda smaken. Så denna rekommenderar jag verkligen eller jag rekommenderar alla typer av Geisha choklad alla är lika goda. Så köp och njut. Vet att det inte är nyttigt men det vet väl alla och ibland måste man få ha en chokladfrossa och stilla sitt sötsug och för mig blev det nu ikväll.

Omdöme från communityn

Den här inlägget har blivit läst 603 gånger och utvärderats till
50% :
> Förstå bedömningen av detta inlägg
väldigt användbar

Kommentarer till den här recensionen

  • skansen publicerad 2012-03-01
    Det godaste som finns=)!
  • Lhasa publicerad 2012-02-27
    Yammi, Yammi=)
  • LindaLinnros publicerad 2012-02-27
    bra!
  • Uppskattade du det här inlägget ? Har du en fråga ? Identifiera dig med ditt Ciaokonto för att lämna en kommentar till avsändaren av inlägget. Logga in

Populära liknande produkter

Produktinformation : Geisha rulle

Tillverkarens produktbeskrivning

Choklad

Produktinformation

Märke: Fazer

Typ: Choklad

Ciao

Publicerad på Ciao sedan: 26/02/2012