Stilren bärbar dator från HP

4 17 Nov 2009

Fördelar:
Stilren, lätt, Prisvärd

Nackdelar:
Kan vara seg i starten

Rekommenderas: Ja

Detaljerat betyg:

Design

Prestanda

Funktioner

Prisvärdhet

Användbarhet

Vigge360

Om mig: En kille på 16 vintrar med mycket intresse för teknik och sport.

Medlem sedan:17.11.2009

Recensioner:13

Medlemmars tillit:6

Den här recensionen har betygsatts av 9 Ciao medlemmar och har fått det sammanvägda betyget väldigt användbar

Hp’s bärbara dator, Probook 4515s är en svart, snygg, stilren och händig pc. Med en processor på 2,1 GHz och Ram minne på 2 gb så blir den en perfekt arbetsdator. Hp har verkligen lyckats med att få en bra arbetsdator som är prisvärd. Detta är ingen värstingdator men klarar utan några problem små spel som t.ex. Warcraft.

4515s har många smarta snabbknappar som jag själv använder dagligen. Det finns allt ifrån ljudvolym, tyst läge, ljuskontrast, viloläge, internet mm. Allt för att göra det så enkelt som möjligt att ändra inställningar eller använda program. Tangentbordet är riktigt bekvämt med tangenter var för sig (sitter inte ihop). Detta skapar ett fräscht helhetsintryck varje gång du öppnar din skärm. Skärmen är på 15 tum och är tillräckligt stor för så som vardagligt arbete eller filmvisning. Allt går nästan att göra i denna lilla smidiga dator. Den är absolut väldigt prisvärd. Ingen värstingdator men väl värd sina pengar.

Med sin normal stora storlek så går den klart ner i en vanlig ryggsäck men alla tillbehör. Ljuset på skärmen är väldigt bra och kan justeras till din egna personliga favorit. Allt med enkla snabbtryck på tangentbordet.

4515s är även utrustad med många olika uttag. Alla sitter på sidan så att du slipper vända på datorn och detta är väldigt praktiskt. Varje sida har två USB portar vardera. Den är även utrustad med HDMI- och skärm uttag på vänstra sidan. På högra sidan sitter det en DVD-brännare med lightscribe teknik som gör att du kan göra bilder direkt på dina skivor i brännaren. På framsidan finns uttag för hörlurar eller högtalare och mick. De inbyggda högtalarna hållit sitt mått för att vara i en bärbar dator. Med programmet "SoundMax”, som ingår kan du lätt konfigurera ljudet och få det precis som du vill.

Dator är även utrustad med Webcam så kan du även se din vän på andra sidan jorden. Kameran klarar också av att ta kort som t.ex. till profilbilder och detta är väldigt använtbart. Med både bluetooth och trådlöst internet inbyggt och smart på/av knapp på sidan blir uppkoppling väldigt enkel och med Mozilla på datorn går surfningen som en dans, med små, smarta ikonen i bokmärksfältet så kommer du lätt till dina favoritsidor.

Batteritiden är inte den bästa men klart godkänd. Det finns tre olika energischeman inlagda och dem passar mig perfekt för olika ändamål. Men ska du iväg långt utan ström så råder jag dig att köpa ett extra batteri. Enda nackdelen som jag kan komma på är att den kan vara lite seg att starta ibland, men det kan ha att göra med Vista också.

Jag rekommenderar verkligen HP Probook 4515s för dig som gör vardagligt arbete, surfar, lyssnar på musik och behöver en snygg, stilren laptop som är prisvärd.

Lägg till i mina favoriter delicious.com

Betygsätt den här recensionen

Hur användbar är den här recensionen för någon som funderar på att köpa något?

Riktlinjer för betygsättning

Kommentarer på den här recensionen
Fluff995

Fluff995

18.11.2009 07:34

"Stilren" är ett modeord som egentligen inte betyder något. Jag använder det själv ungefär fem gånger per recension. Men bra text!

JackShit

JackShit

17.11.2009 22:43

just förstarecension med bra info! tummen upp!

Skriv en egen kommentar

1. erkan00
  2. Fluff995
  3. SimonP
och 6 andra medlemmar

En recensions sammanvägda betyg skiljer sig från ett vanligt genomsnittsbetyg.
Andra intressanta produkter
HP ProBook 6450b HP ProBook 6450b
Notebook - 14 tum - Intel Core i5 540M / 2.53 MHz ( med dubbelkärna ), Intel Core i5 450M / 2.4 GHz ( med dubbelkärna ), Intel Core i5 520M / 2.4 GHz ( 2.93 GHz ) ( med dubbelkärna ) - Hårddisk: 320 GB, 500 GB, 250 GB - RAM: 2 GB, 4 GB, 4096
Den här produkten har ännu inte recenserats. Betygsätt nu
Köp nu för endast 10 550,00 kr
HP Pavilion dv6 HP Pavilion dv6
(+) Duger bra till de flesta spelen
(-) HP att envisas med att montera utblåset från fläkten på undersidan
5 recensioner
Köp nu för endast 5 795,00 kr