Den här recensionen har betygsatts av 12 Ciao medlemmar och har fått det sammanvägda betyget väldigt användbar
=Fakta om filmen== Produktionsår: 2011 Genre: Komedi Längd: 89 minuter
Regissör
Regissören till den här filmen heter Douglas McGrath. McGrath är född den 2 februari 1958 och är alltså 54 år gammal. Han är född i New York i USA.Han har nominerats till en Oscar och en BAFTA-utmärkelse för sina Punkter över Broadway-manus och han har även varit nominerad två gånger till Writers Guild of America.
Andra filmer som han har regisserat är bland annat His way, Infamous och Emma.
Skådespelare
Sarah Jessica Parker som Kate Reddy Pierce Brosnan som Jack Abelhammer Greg Kinnear som Richard Reddy Busy Philipps som Wendy Best Olivia Munn som Momo Hahn Christina Hendricks som Allison Henderson[5] Emma Rayne Lyle som Emily Reddy Kelsey Grammer som Clark Cooper Mfl.
Huvudrollsinnehavaren
Huvudrollsinnehavaren i den här filmen är den förtjusande Sarah Jessica Parker, mest känd som Carrie i Sex and the city-serierna och filmerna. Sarah Jessica är född den 25 mars 1965 och är alltså 45 år gammal.I den här filmen spelar hon den extremt upptagna mamman Kate som önskar hon hade 30 timmar om dygnet och där familjen hamnar i kläm pga hennes finansjobb som tar otroligt mycket tid. Hon är överallt på samma gång.
Sarah Jessica är en otroligt begåvad skådespelerska och är en av mina favoriter. Dels för att hon är så duktig i sina roller och dels för att hon är så otroligt vacker. I den här filmen gör hon sin roll väldigt bra och någon annan skulle nog inte kunna göra hennes roll bättre. Den här filmen och rollen känns dock väldigt medelmåttig för att vara henne.
Handling
I dont know how she does it handlar om mamman Kate som jag skrev förut är otroligt upptagen. Hon har ett finansjobb som kräver all tid hon har men samtidigt har hon en familj med sin man och två barn där hemma som väntar på henne varje dag. Hennes äldsta dotter protesterar och hatar när Kate måste åka iväg på alla affärsresor medans hennes yngsta son inte börjat förstå så mycket av vad som händer än.
Hennes man är väldigt förstående till en början men snart börjar tålamodet ta slut och samtidigt så gör hennes jobbkollega allt för att försöka charma henne och få hennes uppmärksamhet.
När Kate inser att familjen håller på att glida henne ur händerna så måste hon göra något. Hon måste slå ner näven i bordet framför hennes chef.
Filmens +
Utan Sarah Jessica Parker skulle den här filmen inte vara värd att se på.
Filmens -
Jag har satt det som ett + men jag ser det även som ett -, utan Sarah Jessica Parker är den här filmen inte värd att se på.
Filmen är uppdelad att man får se en person berätta någonting hela tiden och sen får man se "klipp" från filmen där det handlar om det den personen berättat om. Jag gillar inte den typen av filmer utan jag vill att en film ska vara en film och löpa på som vanligt.
Skådespelarna är sådär. Inget att hurra för.
Filmen är väldigt medelmåttig, det ska vara en komedi men man har misslyckat med det mesta av det roliga i filmen och handlingen är otroligt innehållsfattig.
Totalt omdöme
Som jag skrivit tidigare så tycker jag att filmen är ganska medelmåttig och det innebär alltså att den är sådär. Den är inte särskilt bra men ja, den duger väl om man absolut inte har något annat att se på.
Handlingen känns otroligt fattig och det händer egentligen ingenting särskilt.
Jag skulle nog inte rekomendera den, om det inte är så att man bara vill se Sarah Jessica Parker för hon är otroligt vacker i den här filmen. Men jag lär inte se den igen.