Om mig:Jag är en snäll kille på 26 år. Mina stora intressen är politik, musik och litteratur. Bor för tillf...
Medlem sedan:17-04-2010
Recensioner:333
Medlemmars tillit:1
Dela denna recension på
Den här recensionen har betygsatts av 8 Ciao medlemmar och har fått det sammanvägda betyget väldigt användbar
Jag tycker mycket om Kalles kaviar. Det är gott på de flesta bröd. Antingen bara med smör under eller så kan man ha det t. ex med ägg på en smörgås. Personligen tycker jag det är godast med ägg. Kaviar går ju att använda också att med ägg utan smörgås. En personlig favorit som min mamma gjorde åt mig redan som barn var att ta ett eller två ägg och mossa dem med en gaffel tillsammans smör och kaviar. Vi brukar kalla det för hackat ägg.
Dock tycker jag inte kaviar riktigt fungerar med allt. Om man t. ex dricker läsk så skär det sig med kaviarsmaken. Helst ska man dricka mjölk till tycker jag. Men annars hör kaviar till en av favoriterna när det gäller pålägg.
Innehållsförteckning:
Förpackningar: 190g och 300g Förvaring: Förvaras vid högst +8°C Fångstområde: Torskrom (Gadus morhua) - Norska Havet Sejrom (Pollachius virens) - Nordsjön, Norska Havet och havet kring Island och Färöarna
Näringsvärde per 100 g: Energi: 1650 kJ / 400 kcal Protein: 9.5 g Kolhydrat: 16.0 g Fett: 33.0 g varav mättat: 2.5 g enkelomättat: 21.0 g fleromättat: 9.5 g varav Omega-3: 3.5 g
07-10-2010 19:29
Bra skrivet, vad kostar dem?
07-10-2010 19:08
Jag har betygsatt alla dina senaste, gör gärna detsamma med mina :)
07-10-2010 18:32
Du kan, visst blev det fint =)