Den här recensionen har betygsatts av 14 Ciao medlemmar och har fått det sammanvägda betyget väldigt användbar
Det var min kompis Amanda som hade dom här först och jag testade dom. I vanliga fall är mitt huvud för litet för sådana hörlurar men dessa passar även de som har små huvuden.
De har ett bomulls skydd som sitter ovanför öronen så att de inte ska trycka in hårt i huvudet och bomullsskydd runt om öronen :)
De skapar ett starkt ljud, en bra bas o låter inte annat ljud tränga in. De är powerfulla och jag älskar dom. Sladden är lång och de finns i blå, röd, svart och vit. Dom är reglerbara och passar små som stora huvuden. Testa om ni inte redan gjort det.
Ett tips om ni ska köpa dom är att gå in på elgigantens hemsida, klicka på köp eller vad det står men välj sedan collect@store, då får du dom för internetpriset(dyrare annars) men du väljer själv i vilken elgiganten affär du hämtar ut dom. Du kan hämta ut dom 1 timme efter beställningen och den hålls i 24 timmar. Dom kostar på elgiganten collect@store 245:- eller 249:- om du vill ha dom vita som är dom nya!
tester år efter år. Koss PortaPro har dynamiska element och Zone inställning för bästa passform. Lurarna är extremt hopfällbara för skydd vid transport eller förvaring....
11-11-2010 22:57
Tackar! :)
11-11-2010 13:31
Jätte bra skrivet av dej
10-11-2010 14:19
Tack så mycket för tipset! :)