Lax med västerbottenost

4 29 Dec 2009

Fördelar:
varierar laxen

Nackdelar:
inga

Rekommenderas: Ja

hojfantast

Om mig: Hej! Är en positiv medelålders kvinna som gillar att åka motorcykel och resor över huvudtaget. Ser...

Medlem sedan:20.09.2007

Recensioner:55

Den här recensionen har betygsatts av 4 Ciao medlemmar och har fått det sammanvägda betyget väldigt användbar

Jag tycker mycket om lax vilket jag även äter ofta men då är det roligt att kunna variera laxen vilket denna rätt gör.

Ingredienser
1 st färsk laxsida
1 st burk crème fraiche
1-2 dl riven västerbottenost
Salt
Vitpeppar

Gör så här
Lägg laxsidan i en ugnssäker form och salta och peppra. Rör ihop crème fraiche och riven västerbottenost och bred över laxen. Sätt in i medelvarm ugn 200° tills laxen är färdig, omkring 30 minuter beroende på tjocklek.

Jag brukar servera potatismos, citron i klyftor, tomater och gröna ärtor till.

Jag tycker inte så mycket om västerbottenost i vanliga fall men till denna rätt så smakar det mycket gott.
De personer som jag bjudit denna rätt på har alla uppskattat maten och de flesta har även tagit om.

Betygsätt den här recensionen

Hur användbar är den här recensionen för någon som funderar på att köpa något?

Riktlinjer för betygsättning

Kommentarer på den här recensionen
Malibu

Malibu

29.12.2009 14:12

Det lät väldigt gott =)

Skriv en egen kommentar

max. 2000 tecken

Skicka iväg din kommentar

Läs mer om den här produkten
Övriga recept på Lättlagad mat - recension av Darius Nyttig ugnspannkaka.
  väldigt användbar Recension om Övriga recept på Lättlagad mat - betygsatt Darius av väldigt användbar
Övriga recept på Lättlagad mat - recension av maggiene bulgursallad
  väldigt användbar Recension om Övriga recept på Lättlagad mat - betygsatt maggiene av väldigt användbar
Övriga recept på Lättlagad mat - recension av sandrakenny enkel körrfärssås
  väldigt användbar Recension om Övriga recept på Lättlagad mat - betygsatt sandrakenny av väldigt användbar
Övriga recept på Lättlagad mat - recension av mariatj Risröran
  väldigt användbar Recension om Övriga recept på Lättlagad mat - betygsatt mariatj av väldigt användbar
Övriga recept på Lättlagad mat - recension av egalapoj Ostmacka med varm oboy
  användbar Recension om Övriga recept på Lättlagad mat - betygsatt egalapoj av användbar
Visa alla recensioner
Betyg på recensioner
Den här recensionen av Övriga recept på Lättlagad mat har fått betyget:

"väldigt användbar" av (100%):
  1. Gumsegos
  2. svanmagnus
  3. Cochise
och ytterligare en medlem

En recensions sammanvägda betyg skiljer sig från ett vanligt genomsnittsbetyg.