Godare än godast!! Precis som original-kulorna!

5  30-10-2012

Fördelar:
Smak, förpackning, form, allt !

Nackdelar:
Inga !

Rekommenderas: Ja

Detaljerat betyg:

Smak

Produktkvalitet

Hur nyttig?

Förpackning

Prisvärdhet

sara3960

Om mig: Förstår inte varför man inte bara kan vara trevliga och respektera varandra! Tar bort tjusningen i d...

Medlem sedan:24-06-2012

Recensioner:45

Medlemmars tillit:11

Dela denna recension på Google+
Den här recensionen har betygsatts av 12 Ciao medlemmar och har fått det sammanvägda betyget väldigt användbar

OM LINDT

(Källa: lindt.se)

Lindt & Sprüngli är en av marknadsledarna inom premiumchoklad och erbjuder ett stort utbud av produkter i mer än 100 länder runt om i världen. Med sex fabriker i Europa, två i USA samt försäljning och distribution på fyra kontinenter har Lindt & Sprüngli, under de 160 år som företaget funnits, blivit erkänt som ett av de mest innovativa och kreativa företagen inom premiumchoklad .

Historien om Lindt & Sprüngli startade 1845 då far och son för första gången tillverkade chokladkakor i deras lilla konditori Sprüngli & Son. Sedan dess har företaget passerat genom många faser, men entreprenörsandan och passionen för skapandet av choklad som drivit både familjen Sprüngli och Rodolphe Lindt, som uppfann mjukt smältande choklad och som sedermera sålde sitt företag familjen Sprüngli, lever fortfarande kvar.

Sedan 1986 är Chocoladefabriken Lindt & Sprüngli AG listat på den Schweiziska börsen.

I den här delen hittar du information om var du kan hitta Lindt & Sprüngli runt om i världen, karriärmöjligheter och under Investor Relations finns fakta och resultat för hela Lindt & Sprüngli gruppen.

LINDOR

(Källa: lindt.se)

Inspirerad av ett hemligt recept har Lindts choklad mästare skapat ett mästerverk i choklad; Lindor. Det delikata skalet av finaste Lindt mjölkchoklad innesluter en krämig chokladfyllning.
INGREDIENSER

• Emulgeringsmedel (sojalecitin)
  • Kornmaltextrakt
  • Aromämnen
  • Vanilj
    Kan innehålla spår av mandlar och hasselnötter.
    Den ljusa chokladen innehåller minst 31 % kakao och minst 20 % mjölk.

Mitt omdöme

Om man frågar mig är Lindt LINDOR den godaste chokladpralinen som finns. När jag tidigare i år hittade denna påsen med mindre och mer äggformade lindor kulor blev jag överlycklig! Den underbara fina röda färgen på pappret runt pralinen får det att vattnas i munnen vid bara synen av dessa.
Den mjuka söta smakrika chokladen som omsluter den mjölkkrämiga kulan i mitten smälter snabbt i munnen och den underbara smaken ifrån den lena kulan i mitten kommer fram och fyller munnen. Dessa lite mindre äggen går åt fortare än de större kulorna så klart, så det skulle kunna vara en nackdel om man nu måste försöka hitta någon sådan. Passar utmärkt på gottebordet till jul med kulorna som är av samma sort, med tanke på sin röda färg på pappret samt med sin smakrikhet och sötma, som är otroligt gott efter all julmat. Men de passar faktiskt lika bra året runt till precis vad som helst och när som helst. Just denna påsen med äggformen säljs nog bara kring påsk, för jag har inte sett de i affären sedan tidigare på året. Men om de fanns att köpa året om så skulle jag absolut göra det! Priset tycker nog många är högt men jag håller inte med! Det är så värt de 30-40 kronorna som en påse kostar. Absolut godaste och mest tilltalande chokladen någonsin!

Dela denna recension på Google+
Sponsrade länkar
Betygsätt den här recensionen

Hur användbar är den här recensionen?

Riktlinjer för betygsättning

Kommentarer på den här recensionen
lisa20a

lisa20a

30-10-2012 21:12

stor favorit oavsett form

Lhasa

Lhasa

30-10-2012 21:04

Kanske ett alternativ till den obligatoriska Aladdinaskn=)

Sagoalvan

1. ensanna
  2. Ellinb
  3. universum777
och 9 andra medlemmar

En recensions sammanvägda betyg skiljer sig från ett vanligt genomsnittsbetyg.
Andra intressanta produkter
Lindt Creation - Crème Brûlée Lindt Creation - Crème Brûlée
Choklad
3 recensioner
Lindt Excellence - Blueberry Lindt Excellence - Blueberry
(+) härlig bkåbärssmak och den doftar gott
(-) inga som jag kan hitta
10 recensioner
Lindt Lindor Mixad Choklad Lindorkulor Lindt Lindor Mixad Choklad Lindorkulor
(+) God choklad av hög kvalitet
(-) Onyttig
6 recensioner