Dela denna sida på

vit Status vit (Nivå 1/10)

Emilijaa

Publicerade recensioner

sedan 2017-01-10

3

Ardell - FashionLashes 2017-02-01

Säkert kort

Ardell - FashionLashes Ardells lösögonfransar är alltid ett säkert kort. De har många olika modeller, de är mjuka, lätta att sätta dit, känns inte plastiga. Det finns många olika alternativ, allt från dramatiska fransar till naturliga. Ardell är ett av mina favoritmärken när det gäller lösögonfransar. Jag skulle definitivt rekommendera dom till en nybörjare då de är väldigt lätt hanterliga. Ett stort plus är även att det går att återanvända dom innan dom slits ut helt och hållet. Jag kan ha dem i 2-3 dagar och sedan använda dem ytterligare en gång. Använder mina fransar med Ardells duo lim. Det positiva är också att de är lätta att hitta, finns på t.ex. Kicks och Åhléns. Prisvärda, ca 69 kr. Rekommenderas till alla, från nybörjare till experter.

Alyssa Ashley - Vanilla EdT 2017-01-10

Perfekt doft för ung tjej

Alyssa Ashley - Vanilla EdT Denna parfym har en väldigt söt och vaniljig doft. Man luktar nybakat. Det är många som undrat om det är någon som bakar när jag använt parfymen. Doften har lång hållbarhet och den har väldigt bra pris. Använde den dock när jag var lite yngre och känns som jag nu "växt ifrån" denna doft och känner mig för vuxen för att gå runt att lukta socker och vaniljbulle. Passar definitivt en yngre tonårstjej. Det är en dryg parfym och du behöver endast spruta på den en gång om dagen då den håller sig väldigt länge och det är ett stort plus för en budgetparfym. Parfymen innehåller extrakt av ren vanilj, så om man gillar vaniljdoften så kan jag definitivt rekommendera denna.

Tom Ford - Black Orchid Eau De Parfum Spray 2017-01-10

Mycket god parfym

Tom Ford - Black Orchid Eau De Parfum Spray Elegant parfym och prisvärd för att vara Tom Ford. Tycker att den passar både män och kvinnor då doften efter ett tag blir feminin på en kvinna och "starkare" doft på en man. Tom ford är känd för att många parfymer är unisex. Tycker att doften är kryddig och finns en arom av vanilj, gillar man orientaliska och lite mer kryddiga parfymer, inte åt det fruktiga hållet, så kommer man definitivt gilla den här. Doften gör ingen rättvisa i början, efter några minuter på huden kommer den riktiga doften fram och då kommer du inte kunna sluta lukta på den. Får alltid komplimanger och frågor om parfymen när jag använder den. Lyxig flaska, fin att endast ha i badrumsskåpet. Finns på t.ex. Kicks. ...
Till sidans topp