Dela denna sida på

vit Status vit (Nivå 1/10)

EmmaA97

Publicerade recensioner

sedan 2017-10-11

3

Alyssa Ashley - Vanilla EdT 2017-10-11

Vaniljparfym med perfekt doft

Alyssa Ashley - Vanilla EdT Denna fick jag en gång i julklapp av en vän och har sedan dess använt den i princip varje dag. Jag har köpt en ny efter den hon gav och jag tror att detta är en parfym som kommer vara återkommande för mig. Jag kommer nog alltid ha den hemma. Jag gillar inte parfymer som luktar bara... parfym, utan jag vill ha någon SPECIELL doft. I detta fallet kan man ju tro att vanilj är en doft som bara luktar sött men denna parfym har faktiskt en ÄKTA vaniljdoft. Det är flera som har kommenterat att de känt bulldoft när jag kommit och jag har fått väldigt mycket positiva kommentarer om den. Till på köpet så är det en parfym till ett väääldigt lågt pris. Jämför man med andra parfymer så är den riktigt budget, och den räcker långt. ...

Lindahls Turkisk Yoghurt 3.5% 2017-10-11

Turkisk yoghurt passar till det mesta

Lindahls Turkisk Yoghurt 3.5% Detta är en produkt som länge funnits i mitt hem. En klick på morgonen, en till mellanmålet, en på kvällen och några däremellan. Andra yoghurtar kan vara väldigt tjocka och inte ha någon smak alls eller vara alldeles för söta, men den här passar mig väldigt bra eftersom den känns fräschare och nyttigare. Den mättar även väldigt bra och man behöver, som jag nämnde tidigare, bara ta en liten klick då och då för att bli mätt. Det som jag inte gillar med denna, varför den inte får full pott, är priset och att den är lite för syrlig. Jag har inte råd att köpa denna och äta till frukost och kvällsmat hela tiden, utan det får vara något som jag ibland lyxar till det med.

Veet - Warm Wax 2017-10-11

Veet warm wax är den enda som fungerar

Veet - Warm Wax Jag har provat många olika hårborttagningsmedel och alla har varit för starka för min känsliga hy. Jag provade köpa denna innan sommaren och hade inga förhoppningar men det ändrades så snart jag hade provat den en gång. För det första så är det tydliga instruktioner med, sen är det väldigt lätt att smeta på vaxet. Den gör inte lika ont som andra vax att dra av och håret är borta i flera veckor. Det är en produkt jag absolut fortsätter med och som kommer rekommenderas till andra. Det enda negativa jag ser med produkten är att den kan kännas knepigt att sätta sig ner och vaxa sig för att det kletar väldigt mycket med den. Men om man lägger något under sig så kan man sitta på golvet också och då går det bra.
Till sidans topp