Dela denna sida på

vit Status vit (Nivå 1/10)

Miicha

Bloggare, arbetare och älskar mina djur. Nästan en helt vanlig tjej med sina brister. Gillar att skriva och jag säger vad jag tycker och känner.

Publicerade recensioner

sedan 2015-04-21

25

Skoda Octavia 1.6 Combi 2015-05-07

Skoda Octavia. 1.6 Combi.

Skoda Octavia 1.6 Combi Den tredje generationens Skoda Octavia dök upp till årsmodell 2013 och har en ny design och inredning. Dock ganska sparsmakad. Men kanske är det också just det Skoda ska hålla sig till - det nödvändiga. För särskilt mycket mer erbjuder inte Octavia. Men det är fortfarande nästan så mycket bil du kan få för pengarna och numera känns den dessutom välbyggd. Jag tycker att denna har en fin design och är välbyggd. Fin inredning och stabil efter vägarna, stark bil och kör glädjen är i topp då man sitter bakom ratten på denna fina bil. Lätt att styla är den också och man sitter bra fram i framsätet som bak som passagerare. Väldigt fin bil och får mycket bil för pengarna då man köper en sådan bil.

Volvo 740 2015-05-05

740, Volvo.

Volvo 740 Denna bil är nog mest känd för ungdommar, lätt att sladda med och väldigt skön i komforten. Mjuka och härliga säten och stort lastutrymme i denna bil. I dags läget så är 740 rätt billig att köpa in som person, passar väldigt bra om man har en stor hund eller en familj så man kan lasta in som barnvagnen i bagaget. Startar i alla lägen. Om man ska sänka bränsle förbrukningen så ska man ha en insprutnings motor så går det ner i pris till skillnad från en motor som inte har en insprutare i sig. Sen så är denna modell väldigt lätt att styla och lätt att få tag i reserv delar och billiga delar är det till en sådan bil så passar bra till en som inte har så pass super bra med ekonomi.

Volvo V70 2.5 T 2015-05-05

Volvo V70 2.5 T

Volvo V70 2.5 T Mer praktisk, rymligare inuti, rappare att köra och skönare att åka i. Nya Volvo V70 innebär ett rejält kliv framåt jämfört med den tidigare modellen. Volvo-kombin lyder ratten med stor precision och inte ens när bilen pressas mot gränsen för sin förmåga försvinner den behagliga känslan av full kontroll. Men den nya Volvo-kombin fungerar också utmärkt under långa landsvägsetapper. Riktningsstabiliteten är bergfast och det gör körningen behagligt avspänd. Trots att både köregenskaper och väghållning håller hög klass, så är det ändå åkkomforten som imponerar mest i nya V70. Fjädringen har ett brett register. 200-hästarsturbon i V70 2.5 T är en på många sätt trevlig kraftkälla, men knappast det bästa valet för den som prioriterar bränsleförbrukning och miljöegenskaper. Inte heller de ännu starkare, och ännu törstigare, sexcylindriga bensinmotorerna lär bli några storsäljare i dagens debattklimat. ...

Bilar - Cars 2015-05-03

Bilar!

Bilar - Cars Blixten McQueen är en kaxig racerbil som är på väg till Los Angeles för att delta i tävlingen Pistongcupen. Efter ett missöde på motorvägen råkar han braka in i det lilla samhället Kylarköping och ställa till stor oreda och förstörelse. Som straff måste han göra samhällstjänst och rätta till allt som han ställt till med. Den självgode bilen vill bara till tävlingen han var på väg till när olyckan var framme. Men för att få göra det måste han lära sig vad det betyder att respektera Kylarköping och dess befolkning. En väldigt bra film som man får mycket skratt i. Jag rekommendera denna film starkt och det finns uppföljare av filmen och jag har alla filmerna. En stark film om bara bilar.

Klickerträning för din hund - Morten Egtvedt 2015-05-02

Klickerträning.

Klickerträning för din hund - Morten Egtvedt Om man har en hund och vill träna så är klickerträning väldigt bra och effektiv. Själv har jag använd klicker och det funkar hur bra som helst och hunden lyssnar och så har man det väldigt kul samtidigt man tränar. Klickern är bra då man först ska träna hunden från början för då kan man bara ta fram klickern så kommer hunden som ett spjut till dig, både du och hunden blir gladare tillsammans med lite träning och lek blir allt hur bra som helst mellan er två. Det finns olika slags klicker beroende på hur man vill ha den sol, färg, form med mera. Jag rekommendera denna grej starkt till er och eran hund för det blir så mycket bättre med lite lek och träning på samma gång.

Skaffa hund: hundägarens första handbok - Ulla Barvefjord 2015-05-02

Skaffa hund.

Skaffa hund: hundägarens första handbok - Ulla Barvefjord Om man har planering på att skaffa hund så är denna bok ett väldigt bra val. Där får man veta allt vad man ska göra och tänka på innan det är dags. En liten lässund på kvällen innan man ska lägga sig. Att man har som denna bok innan man skaffa sig en hund så har man gott om tid att lära sig och skaffa sig massa saker som hunden behöver som liten, och vad man bör tänka på. Sen får man lära sig om de olika raserna som finns. En väldigt bra bok kan jag säga och så lär man sig väldigt mycket och så får man ett annat tänk på hur man ska göra och tänka som innan man skaffa sig en ny familjemedlem.

Lipton Peach & Mango 2015-05-02

mango te.

Lipton Peach & Mango Denna te är väldigt god. Det är mango och persika, super god och man kan dricka den väldigt mycket och speciellt då det är kallt och ruggigt ute. Är en väldigt bra smak av både mango och persika. Man njuter väldigt bra då man dricker denna varma te. Sen är liptons pyramid te väldigt bra då man ska ta bort påsen från det varma vattnet så bränner man inte fingrarna, väldigt effektivt och bra gjort av dom. Om man gillar te så är denna väldigt bra och den fina smaken av dess frukter som är väldigt goda. Jag skulle helt klart rekommendera denna till alla te älskare som finns för det är helt klart värt då man köper te i affären.

Coca-Cola Zero 2015-05-02

Zero, Cola.

Coca-Cola Zero Som den vanliga colan men mindre socker. Denna goda Cola Zero är väldigt skarp i smaken och först trodde jag att den skulle vara som light colan men helt tvärtom. Den är väldigt god och helt klart värt pengarna då man köper den. Sen är etiketten väldigt snygg då den är svart och det gillar jag för den passar fint till den mörka drycken som colan är. Cola zero är oftast marknadsförd av män men själv älskar jag denna dryck och jag är en kvinna. Zeron har sötningsmedel istället för socker så den blir sötare i smaken. Zero passa väldigt bra iskall och man njuter väldigt mycket av den kalla läskedrycken då den är kall och en varm sommar dag, man kan njuta den när som helst.

Coat of Arms - Sabaton 2015-05-01

Coat of arms.

Coat of Arms - Sabaton Älskar verkligen Sabaton, favorit gruppen i min värld. Denna CD säger helt klart allt och jag kan bara lyssna på den om och om igen flera gånger om dagen. Blir aldrig less på dom över huvud taget. Det finns bra många låtar i denna cd som är super bra men det finns även de som inte är så bra men går helt klart att lyssna på. Helt klart värt om man ska köra denna cd och man ångrar sig inte ett sekund att man slösade pengar på de. Helt klart den bästa gruppen i alla tider enligt mig, men det finns bra många grupper som är bra. Bästa gruppen i Sverige är det helt klart säkert att det är. Bra rock och bra bas samt trummor är det i låtarna.

Vingar av glas 2015-05-01

Vingar av glas.

Vingar av glas Gillar handlingen om filmen om en tjej som vill ha MC kortet men hon får egentligen inte det för sin pappa. Hon har ett svenskt namn men är muslim i grunden men om hon använder sitt riktiga namn så får hon ingen jobb, lite surt enligt henne. Hennes pappa vill para ihop henne med en släkting som hon ska gifta sig med men hon är kär i en annan kille och hon är inte heller intresserad av den killen pappan vill att hon ska vara med. Hon klarade tillslut MC kortet och fick den killen hon ville ha, hennes pappa acceptera det för dels så har tjejen en helt egen vilja. Rätt så bra film och man förstår var den handlar om rätt direkt, skratta gör man också.

Recept på Grekisk mat 2015-05-01

Grakisk.

Recept på Grekisk mat Att äta grekisk mat är som orgasm i munnen. Massor med smaker och helt underbart om man vill njuta lite till middagen. Finns olika slags recept när det gäller den grekiska kulturen och inget går till spillo. Att göra grekisk mat har jag inte gjort men jag skulle vilja göra det någon gång och det är helt underbart då man tar den första och sista tuggan, men vill sen har mera då man tar den första tuggan av den goda maten. Köttet blir så mört och gott då man laga till det och man vill bara ha mer då man ska börja, och lukten är obeskrivligt gott och helt fantastiskt. Lukten säger ju allt då det gäller denna mat, till skillnad från det man är van vid.

Coca-Cola 2015-05-01

Coca cola!

Coca-Cola En av mina favorit drycker! Känns som om man dricker och äter väldigt mycket onyttigt men så är det inte, cola är den del av mitt liv. Cola är väldigt god i saken och har koffein så man blir lite piggare i sinnet och super bra att blanda drinkar med med mera. En liten cintron skiva i cola så får man en helt underbar smak i det hela och citron passar utmärkt till cola, om man nu gillar citron vill säga. Cola har funnits länge i marknaden och till en början var det egentligen menat att det skulle vara slags medicin men det blev inte så utan en populär dryck i hela världen blev det och det är ju bra för annars skulle den inte vara här. Drick och njut.

Banana Skids 2015-05-01

Banana Skids.

Banana Skids Väldigt stark i smaken och väldig god. Seg så den håller längre i munnen och den små smälter efter ett tag då man tuggar på godiset. Väldigt smart förpackning och ibland även lite halv svår att få upp så man blir ibland lite galen då man är extremt sugen på att ta en smak bit. Åt denna väldigt mycket då jag var liten och den var min favorit godis, kunde köpa den väldigt ofta och så snabbt jag fick pengar så stack jag till affären för att köpa denna goda godis. Den är banan kola i seg avlång bit, men själv gillar jag inte banan men denna godis gillar jag och är inte i smak av banan för annars skulle jag inte äta den. Kola smaken finns det och är väldigt söt och god.

Ahlgrens Bilar Original 2015-05-01

Bilar.

Ahlgrens Bilar Original Älskar denna godis framförallt dom vita är mina favoriter, när man tar sin första bit så måste man bara ta en till och en till med mera för dom är så helt underbara goda. Dom har funnits väldigt länge på marknaden och är Sveriges mest sålda, och det kan man helt klart förstå. Det finns olika godisar under bilar som husvagnar och däck bland annat. Om man inte ha smakat denna produkt så har man verkligen missat något bra och prisvärt. Jag tycker att det ska finnas flera olika smaker som man kan välja bland men helt klart så är jag super nöjd med denna goda gotta som erbjuds på marknaden. En filmkväll utan Ahlgrens Bilar är ingen filmkväll utan det är nästan ett måste att denna produkt måste vara i något hörn.

GB Glace Sandwich 2015-05-01

Jätte god!

GB Glace Sandwich Om man gillar glass så är denn en super bra produkt. Själva sandwich glassen är mjuk och väldigt smakrik och man vill bara ha fler då man tar den första tuggan. Sen kan man göra en tårta med glassen om man nu så vill, speciellt väldigt bra då man har barn och vill göra en enkel tårta eller så liknande. Sen är det vanilj glass som är mellan sandwich och man njuter väldigt mycket av varje tugga men tar. Helt klart en av dom bästa glassarna som man kan äta, barnen älskar denna glass också och det brukar vara en som liten favorit för dom. Även för vuxna är det en helt klart en prisvärd glass som man kan käka då det är varmt eller även på vintern.
Se fler recensioner Till sidans topp