Dela denna sida på

vit Status vit (Nivå 1/10)

Prociao

Prociao

Medlemsprofil ej tillgänglig. Personen du letar efter är inte längre medlem hos Ciao.

Publicerade recensioner

sedan 2008-10-12

5

Lacoste - Lacoste Essential Eau de Toilette Spray 2008-10-14

Krockodilen med Lukt, Lacoste !

Lacoste - Lacoste Essential Eau de Toilette Spray Även denna Parfym är en av favoriterna. Skaparna av denna produkt har verkligen fått fram ett urgrymt utseende, med både lyx och stil. Lukten är absolut inte att klaga på, snarare tvärt.. Enligt min lukt känsla luktar den fruktigt men ändå manligt. Den coola Lacoste krockodilen som är inristad på baksidan gör den ännu coolare, vilket bara de kan locka till köpare. Parfymen räcker länge ( beror ju på hur många sprut man tar ). Den ser kanske ganska liten ut, men missta dig inte.. kan lova att denna räcker bra länge även fast ,man ej tror de. En mycket skön avtryckare gör att denna e en av favoriterna, en lätt och fin avtryckare... Priset är ingenting för denna.. Den är vekligen kanon, och jag kan verkligen Rekomendera denna.. Tack för mig Ps. Hoppas ni köper och testar den !

Jean Paul Gaultier - Le Male Eau de Toilette Spray 2008-10-13

Drar folks luktsinnen till sig !

Jean Paul Gaultier - Le Male Eau de Toilette Spray Detta är verkligen en Parfym mitt luktsinne föll för. Utseendet på förpackningen som är en stor burk, var det jag gillade som mest när jag fick den i Julklapp. När jag sedan öppnade den så såg jag flaskan, och de va ett minne för livet. Att dem kan göra något så fint till att ha parfym i. Lukten är något alldeles speciellt, luktar sitter kvar länge, och man känner den på långt avstånd. Kan säga att lukten är stark, vissa tröttnar fort och vill ha någon mer diskret/mjukare lukt. Folk kan fråga mig vad det är jag använder, så ja.. jag kan säga att det är många som gillar den . Har för mig att den kostar ca 600 kronor, vilket den absolut är värd. För pengarna får du en parfym som regerar de mesta, du får även en mycket fin "kropp" som parfymen är i. Mitt ord till dig som vill lukta speciellt är : Köp den på en gång !

Armani - Black Code Eau de Toilette Spray 2008-10-13

Lukten du aldrig glömmer.

Armani - Black Code Eau de Toilette Spray Fick denna parfym i födelsedagspresent för några månader sen, och kan säga att jag använt den nästintill varje dag sedan dess. Lukten går verkligen inte att beskriva. Inte för stark, men ändå inte för klen. Utseendet är väldigt fräckt, då du verkligen på en gång ser att de är kvalitet. Själva "avtryckaren" är riktigt skön enligt min smak, då vissa kan vara tröga och du måste trycka till hårt.... men på denna är det verkligen en upplevelse att trycka varje gång. Även folk jag känner som är något parfym allergiker, dvs nästan inte tål någon parfym över huvud taget, har tyckt denna var toppen. Då är det verkligen något speciellt. ja, dom har vekligen fått till de. De jag fått den av hade köpt den på Arlanda.. Men finns säkert på flera olika parfym affärer. Har hört att priset ligger på 500+ , vilket kanske kan låta dyrt, men jag säger verkligen detta från hjärtat : Köp den !

Logitech G15 Gaming Keyboard - tangentbord 2008-10-13

Ett rekomenderat tangentbord, G15!

Logitech G15 Gaming Keyboard - tangentbord Direkt när jag såg detta tangentbord blev jag kär, det blev självklart nummer ett på önskelistan. Tangentbordet är perfekt, och jag rekomenderar det starkt. Den häftiga belysningen resulterar i riktigt gaming stuk. Beslysningen har två stycken olika "styrkor", och med endast ett knapptryck kan du dämpa belysningen. Ett stort tangentbord som har det mesta man behöver för gaming. 18 snabbknappar som du själv bestämmer funktioner av. Du kan tex ha att en knapp köper ett speciellt vapen, eller helt enkelt internet knapp osv. G15 är sladd-drivet. Vilket är mycket bättre då du inte behöver byta batterier ladda osv. Tangentbordet har även display med beslysning, där du kan se kills, klocka, datum osv. Displayen har Volym, låtbytare och allt du kan tänka dig. Jag har nu haft detta tangentbord ett tag och är nöjd till 100. ...

Apple iPhone 2008-10-12

Mobilen med allt, Iphone !

Apple iPhone Kan ju börja med ordet jag tänker på varje dag då jag leker med min iphone: Grym! Iphonen väger bara 135 gram, och är 61 millimeter bred. Den innbyggda kameran är kanon, menyn toppen, och utseendet ska man verkligen inte klaga på. Jag köpte min iphone i USA för 2600 och när allt var klart med hackning osv låg priset på 3000, vilket den verkligen är värd, om man tänker på vad man får. Batterilängden på denna mobil är riktigt grym, och du kan använda den i flera dagar innan du behöver ladda den. Med endast ett fåtal knappar kan du koppla upp den till ditt vanliga internet, vilket resulterar i grym surfning, youtube och andra roliga hemsidor går självklart att besöka. Det stora minnet gör det möjligt att ha många olika filmtyper, men även hundatals låtar. Skärmen är nästintill repfri, då den inte ens blir repig efter att ha legat med nycklar i alla dess former. För priset får du alltså en mobil som nästan har allt.. ...
Till sidans topp