Dela denna sida på

vit Status vit (Nivå 1/10)

cheguevara20

Publicerade recensioner

sedan 2017-02-11

3

Eldorado Jasminris Thailändskt 2018-01-16

Absolut den äckligaste riset jag ätit i mitt liv

Eldorado Jasminris Thailändskt Den här riset förstår jag mig inte riktigt på varför den ens finns kvar i butikerna. Min familj brukade alltid köpa ris från märken som jag gillade jätte mycket men sen så köpte föräldrarna ris från ett annat märke och det blev Eldorado. Första gången jag åt denna riset var med thailändsk gryta och det var redan då riset förstörde maträtten. Riset är så mjuka att de nästan är bara gröt trotts att vi kokat riset enligt förpackningen. Riset är även lite hård i kanterna och smakar helt smaklöst, lukten hjälpte inte särskilt heller. Jag kunde inte ens äta upp riset utan att jag sprang in på toan och spydde upp maten på grund av att man var tvingad till att äta upp detta tortyrskapet. Nästa gång vi tillagade detta hemska riset så provade vi att minska lite på vattnet men riset blev bara segt och fortfarande smaklöst. Riset är billigt jämfört med Uncle bens och importerat ris men ska man verkligen äta billigt ris så föredrar jag ICAs ris eller favorit men det är mer värt att lägga extra på mer finare ris från Asien som man kan hitta i asiatiska livsbutiker eller uncle bens.

Santa Maria Thailand Coconut Milk 2017-03-18

Mycket dålig kokosmjölk

Santa Maria Thailand Coconut Milk Jag har varit länge uppväxt med den goda curry grytan pappan brukade göra när jag bodde hemma och sedan jag flyttade till egen lägenhet så har jag fått receptet på den. När min pappa gjorde den så har han alltid haft i en kokosmjölk som jag tror är från eldorado som jag tycker är väldigt god, krämig och gräddig som också gjorde såsen fin och slät men eftersom min närmaste matbutik är ica maxi så fanns det bara santa marias kokosmjölk att välja på men eftersom det var santa maria så kände jag på mig att jag borde ge de en chans och hade stora förväntningar på den men blev extremt besviken. Redan vid öppningen av burken fick jag lite kalla kårar och kände på mig att det inte alls ser ut att vara som kokosmjölk ska vara utan ser mer ut som någon tjock klump av glass så jag fick blanda rubbet och när blandningen blev klar så var det kokosmjölk men kokosmjölket ser mer vattnig och särig än vad eldorado såg ut. När jag började koka currygrytan med kokosmjölken så såg allt ut som det ska men några minuter efter såg jag att kokosmjölken har skärt sig helt och förstört konsistensen på grytan. Trotts att jag kollat en massor av tips på nätet om hur man ska hindra kokosmjölken från att skära sig så funkar dessa tips ganska dåligt när det kommer till denna kokosmjölk och även då började jag misstänka att det inte är fel på sättet jag tillagar den utan på själva kokosmjölken. Det var då jag övergav santa marias kokosmjölk helt och vandrade till en asiatisk butik där jag köpte en ...

Mountain Dew Fridge Mate 2017-03-18

Den bästa och mest underskattade läsken på svensk marknad

Mountain Dew Fridge Mate Sedan min uppväxt så har Coca cola, fanta, Sprite och pepsi alltid varit mina primära storfavoriter och alltid trott att det inte fanns bättre läsk därute. Detta förändrades totalt när jag tog en klunk av mountain dew för första gången och blev extremt förälskad i smaken och själva läsken. Det som gör läsken mycket godare än de flesta är att läsken inte är lika mycket stark i kolsyran som alla de andra och att man känner en speciellt söt smak som kommer överens med citrusen vilket jag inte upplever med sprite och 7up då jag tycker de två smakar mycket mindre söt på grund av det höga kolsyrahalten. Det som gör drycken speciell är att den blir extremt god och svalkande om du dricker den kallt eller med is. Förpackningen, loggan och själva titeln på läsken gillar jag eftersom enligt min åsikt så visar det att läsken inte är bara en vanligt läsk utan mer som en läsk som är perfekt för folk inom sport och träning på grund av koffeinet och det svalkande smaken som gör en pigg. Största nackdelen är att det inte finns en variant utan koffein eller åtminstone mycket mer mindre men annars har jag inga problem med att dricka läsken utan jag är lite mer försiktig med denna läsk än dem andra och inte dricker den flera gånger i veckan. En burk på Ica maxi kostar circa 6.90 kr och en flaska circa 11,95 kr men tycker det borde vara 1 eller 2 kr billigare. Vet inte dock om det finns affärer där ute som säljer den mer billigare.
Till sidans topp