Dela denna sida på

röd Status röd (Nivå 5/10)

mikkiz123

mikkiz123

Ansedd pålitlig av: 13 medlemmar
Se medlemsstatistik

Nu är våren nära, det spritter i fingrarna att skriva av sig!

Publicerade recensioner

sedan 2007-06-10

218

Fisher-Price - Little People Ready-set-go garage 2013-03-16

Bilgarage för dem små

Fisher-Price - Little People Ready-set-go garage Om produkten Ett treplans garage för barnen i åldrarna 2-3+ med en massa finesser som ljud och hissanordning. Produkten kommer från Fisher-Price ett etablerat leksaksmärke som funnits sedan 1930. Man kan köra med bilen hela vägen upp och sedan åka ned i hissen eller ned för vägen igen. Designen Den har många kulörer gul,röd,grön och blå. Tillverkad i hårplast. Följer med några bilar som liknar äldre modeller på bilar även dem i plast. Trots att den är mycket färgglad så känns den hyfsat verklighetstrogen då den ser ut ungefär som ett verkligt parkeringsgarage. Priset Har sett en massa olika prisklasser på denna leksak och blev lite nyfiken på hur mycket det skiljer sig, kom fram till att det skiljer sig ganska kraftigt mellan olika ställen. Från det billigaste 450kr inklusive frakt till 700kr +. När jag köpte denna betalade jag runt 600kr på leklust. Men den är mycket hållbar och tål vilda lekar vilket gör den för mig ett bra köp. Vad tycker jag Den är ju lite dyr som sagt, men så stabil som den är överväger detta priset. Fisher-Price leksaker brukar hålla en enorm standard och det gör även garaget tycker jag. Så bra valuta för pengarna helt klart. Den uppskattades av barnet här hemma med och leks med ständigt.

Gammafon - Pippi Långstrump Målarbok 2013-03-16

Måla lite Pippibilder

Gammafon - Pippi Långstrump Målarbok Om produkten Jag har dock köpt 2 målarböcker i en målarboken och pysselbok. Men det är samma produkt. Den kommer i från Saltkråkan AB, Rabén&Sjögren och är utgiven 2012. Den är tryckt i Slovenien. Första upplagan av endast målarboken är utgiven 2009. Designen Målarboken har fått ett upplyft och är nu istället blå och har bilen av två böcker på sig (denna och pysselboken). Det första man ser när man öppnar boken är en ritad bild på Pippi som ler. Bläddrar man sedan vidare finns bilder med Kling och Klang, Herr Nilsson med flera. I mitten av boken bryts bilderna som skall färgläggas mot pyssel och massa kluriga uppgifter. Dessa bilder är fina och hyfsat lätta att måla, och man får se hur barnet verkligen njuter av att fylla i dem. Priset Priset ligger runt 50kr för den gröna boken och ca 80-100kr för den blåa med två böcker i sig. Bra pris som ger många timmars underhållningsvärde för dem små. Tycker att det är bra kvalitet på bokens omslag men även på arken i boken. Jag är mycket nöjd med mitt köp. Vad tycker jag Jag är mycket glad över att det finns många roliga bilder att färglägga i den, både enklare och lite mer avancerade bilder. Grabben uppskattade denna mycket och det gör mig mycket glad. Helt klart ett bra köp.

Disney - Cars - Matlåda 2013-03-16

Perfekt för picknick

Disney - Cars - Matlåda Om produkten En fin lunchlåda/utflyktslåda där man får plats med ganska mycket i. Den har ett fint motiv av Blixten på locket. Det är gjord i hårdplast och även spännet är i hårdplast. Finns i utvalda butiker med Cars utbud. Designen Den är fin i en klarröd färg och motivet är även det fint, Plasten har den rätta kvaliteten som man letar efter när man söker produkter som är hållbara. Spännet är bra gjort och sitter stadigt på burken. Man får helt klart plats med både lite frukt och smörgås inuti. Priset= Har sett att den har funnits på Jollyroom för ca 39kr men annars brukar den kosta. Det är ett bra pris för en liten låda som barnen ha med sig när det går på utflykter och liknande. Jag tycker att den är värd sitt pris. Vad tycker jag Stod länge och väl och funderade på om jag skulle inhandla denna, men så tänkte jag att det är inte så roligt att skicka med vanliga lådor på utflykter, så jag köpte den. Sonen tycker att den är rolig och har frågar när vi ska ta picknick så man kan ta denna. Jag är nöjd med mitt köp, och det tror jag även resten av familjen är.

Philips HD7583 2013-03-13

Philips bryggare brygger gott kaffe

Philips HD7583 Om produkten Den här kaffebryggaren är en toppenbryggare. Bryggaren brygger 10-15 koppar på några minuter. Det är mycket lätt att brygga en kanna kaffe med denna, du tar helt enkelt ut kannan fyller med önskad mängd vatten. Lyfter sedan på locket och häller i vattnet i vattenbehållaren. Efter det tar du ett filter och sedan stoppar man ner den i filterhållaren som man drar åt sidan. Sen är det bara att vänta på kaffet. Filtrets storlek är om jag inte missminner mig 1x4. Design Ser ut precis som dem andra Vit/Svarta men denna är dock silverfärgad vilket gör den lite snyggare. Passar mycket bra till ett kök med vitvaror i krom. Den är kanske inte den snyggaste men den är ekonomisk och hållbar. Priset Runt 300kr, kommer dock inte riktigt ihåg vad vår kostade men jag skulle tippa runt om det. För att ha några år på nacken (inköpt ca 2009) så är det en mycket ekonomisk bryggare som levererar sitt kaffe dagligen. Helt klart bra valuta för en simpel bryggare. Vad tycker jag Den brygger gott och varmt kaffe med bra arom. Prisklassen är vettig och jag tycker att den är mycket enkel att använda. Dock är den inte det snyggaste som jag har sett men man får vad man betalar för när det gäller designen. Det gör dock lika gott kaffe nu som när den var ny.

Lego Duplo - XXL Box 2013-03-09

En stor box med duplo

Lego Duplo - XXL Box Om produkten Duplos stora box med hela 200st bitar är en bra start för barnen när det ska lära sig bygga. I boxen finns det många bilar av olika karaktärer och färger som man kan bygga otroligt mycket med. Bara fantasin som sätter stopp för det. Legot riktar sig mot barn i 2-5 års åldern och dessa bitar är toppen för de är så stora så att barnen inte kan sätta dem i halsen. Designen Detta är ett baspaket med Duplo som man köper, vill man senare ha tex Blixten eller Barbie samt bondgård med flera. Dessa bitar passar till allt. De kommer i många olika kulörer och det gillas. Kartongen har en klassisk design och det gillade både jag och sonen. Priset Runt 350-400 + kostar detta paket, det är ett bra pris för bra kvalitet. Tycker även att det går göra mycket med bara baslådan så både jag och sonen är nöjd med köpet helt klart. Vad Tycker jag Tycker om Duplo och det har jag gjort sedan jag var liten själv. Sonen blev riktigt lycklig av detta paket och han har haft otroligt många stunder då han har suttit och byggt med det. Tycker även att det ger barnen en bra fantasi och de kan bygga mycket med bara 200 bitar. Det är prisvärt och stabilt mer än så kan jag inte önska av en leksak. ...

Kärnan - Kritor knubbisar 2013-03-08

Roliga knubbisar

Kärnan - Kritor knubbisar Lite fakta Kritorna heter faktiskt knubbisar och är perfekt för småbarns händer. Företaget som gör kritorna heter Egmont Kärnan och de gör även en massa andra saker. Varför dessa? Knubbisarna har en bra och stark färg och är roliga både för vuxna och för barnen. De är stabila att hålla i och går inte av för det minsta lilla, vilket uppskattades här hemma då jag tycker att de andra kritorna lätt går sönder. När jag köpte dessa så fattade jag genast tycke för att de var så otroligt lätt att rita med. Gillade även de fina färgerna som dem är i och man kan lätt måla en fin sol eller liknande. Ett plus i kanten var att färgen lätt gick att torka bort från köksbordet när sonen råkade rita utanför. Designen Kartongen är väl inte så otroligt rolig design men namnet är rolig och dom är ju knubbiga och söta. Jag gillade att kartongen är öppen så man kan se och känna på kritorna hur de verkligen ser ut. Uppskattades även att kartongen var lätt att öppna. Priset Kostar runt 20kr på en lokal Ica butik men finns säkert billigare någon annan stans men de är helt klart värda sina 20kr. Tycker att kritorna är ekonomiska och hållbara och för det priset är dom ett riktigt kap. Vad tycker jag? Toppen till målerier för hela familjen och dom är lätta att använda. Ger en riktigt bra färg och går inte sönder. Vad mer kan man begära av något? Är super nöjd med mitt köp

Dickie - SOS utryckningsset polis 2013-03-07

Sos räddningsfordon

Dickie - SOS utryckningsset polis Om produkten Ett sett för den lilla med stort intresse för sos räddningsfordon. I paketet från Dickie är det bland annat en polisbil, Mc polis samt helikopter. Produkten är väl inpackat och man fick näst intill slita upp den med våld. Designen Jag tyckte att fordonen såg realistiska ut och det tyckte jag var roligt. Gillade att det inte bara var en massa klistermärken som gick bort för det gjorde att den kändes lite mer seriös. Dom har mycket små och fina detaljer som uppskattades här hemma. Priset Kostar runt 300kr, tycker inte riktigt att produkten är värd det för att den var lite för plastig och gick sönder otroligt snabbt. Tycker mer att priset skulle ligga på ca 150kr det skulle jag gärna ha betalat för något som rasade efter ca dygnet. Vad tycker jag? Lite för plastig för min smak helt enkelt, sen om det beror på att sonen lätt har sönder saker eller om det är en bra produkt det lämnar jag helt enkelt osagt. Jag personligen tyckte den var lite för dyr för sin kvalitet, men man har helt enkelt olika åsikter om detta. Men den gav helt enkelt lycka så länge det nu varade och det är allt som räknas.

Alga - Familjespel Hitta och Titta 2013-03-07

Roligt att hitta för hela familjen

Alga - Familjespel Hitta och Titta Om spelet Är ett barnspel från ca 4år som hela familjen kan vara med att spela. Det kommer ifrån Alga. Går ut på att få olika kort med beskrivningar på och sedan leta upp dem under tid. Tex: Leta 3 kort som har en klocka på sig. Kartongen innehåller Bildkort 36st samt beskrivningskort 50st, ett ur som räknar ned tiden samt block för att skriva upp hur det går (Poänghäfte) . Men även 4 st pjäser. En av spelarna bör dock vara läskunnig. Spelregler Man lägger alla bildkorten med bildsidan upp och efter det blandar man frågekorten. När man fått frågan så börjar man använda timern och man har tills den gått ner på noll igen att hitta Tex: tre svansar. Man använder tiden 5-0 och skriver ned det i poänghäftet. Hittar man inga kort blir man utan poäng. Den med högt poäng vinner spelet. Pris Ca 160 - 200kr för ett underhållande spel är bra pris tycker jag. Vi har spelat det flera gånger och roas hela familjen av det. Vad tycker jag Trevligt sällskapsspel som men kan roa sig med under längre stunder. Det uppskattades av sonen och av oss vuxna, så det är prisvärt spel. Roliga bilder och bra frågor på frågekorten. ...

Mumin - Supermjuka Muminmamman 18 cm 2013-03-07

Mjuk kamrat till barnen

Mumin - Supermjuka Muminmamman 18 cm Om produkten Gosigt och mjukt gossedjur från Mumin. Produkten är 18cm hög och har förkläde och en handväska. Den är riktad till barn i åldrarna 3-7år. Funktion Riktigt uppskattat gosedjur som används flitigt, den är riktigt mjuk och en toppenmysig att krama. Sonen valde den själv då Mumin mamman är hans favorit, den har fyllt sin funktion både som en leksak men även som ett mysigt gosedjur. Pris Det ligger runt 100kr och det är ett bra pris och för att den har hög kvalitet precis som andra saker ur Muminserien. Design Den är mycket mjuk och det gillar jag, men jag gillar även att den har förkläde och handväska för det känns som den har det lilla extra. Plus i kanten för att den verkligen ser ut som Mumin mamman. Så vad tycker jag Det är svårt att beskriva ett gosedjur tycker jag men den är en bra kamrat och den är hållbar. Priset är bra och även så kvaliteten. Sonen gillar den otroligt mycket och det gör mig glad. Det känns som den kommer att hålla i flera år vilket jag gillar mycket. Helt klart ett riktigt bra och uppskattat köp.

Kärnan - Träpussel Bamse Farmors kök 2013-03-04

Bamse träpussel en kul aktivitet

Kärnan - Träpussel Bamse Farmors kök Om Produkten Bamses träpussel kommer från Egmont Kärnan och är från 4års ålder. Pusslet kommer i en fin hårdpapplåda och har ett handtag i form av ett snöre, den har även en bit plast på framsidan så man kan se in på pusselbitarna. Pusselbitarna är gjorda av trä och har ett motiv av farmors kök med Bamse, Lille skutt, Skalman, farmor, katten Jansson och en fågel. Svårighetsgrad Tycker inte detta pussel var direkt svårt och det tyckte inte häller grabben som la ut det på en 10 minuter. Men han gillar det pusslet och det är enkelt att lägg ut samt att motivet är roligt. Svårighetsgraden är normal och rätt lätt att lägga ut. Priset Pusslet kostar runt 120kr det tycker jag är ett vettigt pris för ett bra träpussel. När det gäller barnpussel så brukar de oftast vara uppskattat och det är bra för motoriken så det gör att pusslet får ett extra plus i kanten. Tycker även att hållbarheten är bra för 120kr och är nöjd med mitt köp. Övrigt Bamse motivet är ritat av Rune Andersson 2010 Roligt att lägga ut och det är mycket uppskattat av min grabb. Bra hållbarhet. Vad tycker jag Intressant för en 4åring vilket gör att det går hem hos mig. Bra ritat motiv och framförallt ett vettigt pris. Jag är mycket nöjd med mitt köp och det är sonen med. ...

Micki - Lära Gå Vagn Classic 2013-03-03

Micki lära gå vagn ger stabilitet

Micki - Lära Gå Vagn Classic Om vagnen Micki är ett leksaksmärke som under 1860 startades här i Sverige. Lära gå vagnen i flera färger är en klassiker som man som liten själv lärt sig gå med. Vagnen är formad som bokstavligt talat en låda på hjul samt handtag. Handtaget är ställbart och har två lägen. På hjulet sitter det gummi som gör att den går tystare. Designen Classic säger sitt, ja det säger väl sitt om designen just för att det är det så gamla vanliga utförandet. Men den har sin charm just för vagnens fina färger. Handtaget i metall är svängt nedtill hjulen vilket gör att när man ställer om det så kan vagnen användas som en dockvagn eller liknande. Priset Runt 300kr och det är bra kvalitet så jag tycker helt klart den är värd sitt pris. Den går att använda länge och kan användas av flera generationer innan den har gjort sitt. Den ska ha plus för att den är mycket stabil. Vad tycker jag Jag köpte en Classic till sonen när han var runt 7 månader, och han blev genast intresserad av den. Först så tror jag att både sonen och jag tyckte den var lite läskig men det gick som tur över. Stabilitet är något som jag värdesätter och det tycker jag att denna vagnen har. För mig så var det helt klart ett bra köp och jag rekommenderar den varmt.

Micki - Plocklåda Classic 2013-03-03

Bus för de minsta

Micki - Plocklåda Classic Om produkten Micki är ett svenskt märke som har gjort leksaker sedan 1860-talet. I denna samling kan man bland annat se den klassiska spisen och lära gå vagn. Denna leksak är för att de mindre barnen ska kunna träna upp finmotoriken och förstå vilken kloss som ska ned i rätt mönster. Den är gjord i helt i trä vilket gör den mycket stabil, klossarna har olika färger. Designen Den är byggd som en låda med skjutdörrar som man öppnar på sidan för att få ut klossarna. Den är ganska liten och smidig. Att den är målad i flera färger gör att den är fin att se på och det tycker jag är bra. Totalt innehåller den 8st klossar. Priset Det normala priset ligger runt 140 kr och det är bra valuta för en hållbar leksak som övar motoriken och lär barnen att förstå olika former. Jag gillar att den är gjord i träd och att den har många kulörer. Den är mycket hållbar och stabil. Vad tycker jag Tycker det är en rolig och uppskattad leksak, och den är lika fin efter min son har haft den som när den var helt ny. Det är smart att de har gjort klossarna i olika färger för det gör det hela lite roligare för barnen. För runt 140kr så är det e toppenleksak.

Big - Bobby Car Polisbil 2013-03-03

Klassiker som blev uppdaterad

Big - Bobby Car Polisbil Historia Köpte en Bobby polisbil med släp i julklapp åt sonen när han firade sin första jul. Det blev verkligen en hit hos han och efter det använde han den flitigt i flera år tills han växte ur den. Om Märket BIG släpptes 1972 och har sedan dess skapat lycka hos många barn, Bilen är gjord av plast. Den är gjord för barn från ca 2år och uppåt men är så stark att den håller för en vuxen med. Designen Jag tycker att den är fräsigare som blå istället för den klassiska röda bilen. Den har fortfarande den klassiska formen och även klistermärkena är sig lik förutom att det nu står polis med. Komforten är skön och gör att man lätt kan åka på den i längre stunder. Ratten är i lagom höjd och är lätt att vrida på dit man ska. Priset Den kostar runt 500kr och det är en bra slant, men enligt mig så är det en bra investering för barnet och i tanke på hur många år en Bobby bil håller så är det bra valuta för pengarna. Användbarheten Bilen går bra att använda både inne som ute. Kan rekommendera att användas på parkett för att den tyvärr kan lämna fula märken. Fördelen är att den är så stabil och barnen kan få sig ett gott skratt när vi vuxna åker omkring på den. Tutan på bilen låter som en tuta från en äldre bil och det tycker jag är lite charmigt och passar utseendet på bilen. Vad tycker jag En rolig bil att åka på, den uppskattas av barnen. Den är fin att se på. Bra valuta för pengarna och ger även ett bra andrahandsvärde. Den håller i ur och skur. Roligt att den har funnits så ...

Findus Äkta Majonnäs Glas 2012-06-11

Äkta god majonnäs en riktig klassiker.

Findus Äkta Majonnäs Glas Om produkten Findus äkta majonnäs är en klassiker i hemmet som har levererats till hemmen sen 1947. Skall vara lagad på utvalda råvaror enligt klassiska receptet. Burk och innehåll Glasburk med grönt lock, grön etikett med gul och vit text. Innehåller totalt 450gram majonnäs. Innehållsförtäckning: Rapsolja, vatten, äggula 4,5 %, senapsfrö, ättika, socker, salt, vitpepparextrakt, förtjockningsmedel (E401, E412, E417), cayennepeppar, konserveringmedel (E211), vegetabilisk olja och färgämne (betakaroten). Per 100 Gram: 720 Kcal 0,8 gram Protein 2 gram Kolhydrat Fett 80 gram Pris och lukt och smak Kostar ca 26 kronor på vår lokala butik, ett ganska bra pris för 450 gram, Den luktar precis som majonnäs ska lukta. Smaken är mycket god och som majonnäs ska smaka, den har den rätt koncistensen. Vad tycker jag God och rättsmakande majonnäs som går till det mesta, fungerar toppen att göra smörgåstårta och en hel del saker till med. Har inte den lilla sura bismaken som vissa majonnäser kan ha. Detta är en produkt som vi brukar ha hemma och köper regelbundet. Trivs mycket bra med mitt köp och kan med gott hjärta rekommendera denna till andra hushåll med.

Pepsi Cola 2012-06-11

Serveras bäst iskall

Pepsi Cola Om produkten Pepsi är socker versionen av Pepsis cola men det finns även Pepsi max utan socker. Pepsi finns i flera utförande både aluminiumburk och mindre flaska. Men en jag skriver om är 1,5 liters pet. Den tillverkas av Carlsberg med tillstånd av PepsiCo. . Flaska och innehåll Flaskan är av hårdplast med mörkblå etikett. Korken är ljusare blå. Innehållet är 1,5 liter och består av: Kolsyrat vatten, socker, färgämne E150d, surhetsreglerande medel (fosforsyra), och aromämnen, koffein. Per 100 milliliter: 44 kcal 11,1 gram kolhydrater 0 gram fett 0 gram protein. Pris och Smak Bra fråga men runt 13 kr + pant 2kr Ganska så bra pris för en god och trevlig dryck. Smakar ungefär som Coca Cola fast kanske lite sötare. tycker att den är bäst då den är iskall. Vad tycker jag Det är en mycket god kolsyrad dryck, inget direkt ovanligt med den. Passar nog till en chipskväll eller bara en varm dag. Tycker priset är vettigt och jag tycker att den är trevlig att avnjuta. Bäst är den nog med lite is i. Dock är flaskan lite tråkig.
Se fler recensioner Till sidans topp