Dela denna sida på

lila Status lila (Nivå 4/10)

moneymaker1337

moneymaker1337

Medlemsprofil ej tillgänglig. Personen du letar efter är inte längre medlem hos Ciao.

Publicerade recensioner

sedan 2010-03-16

225

Freddy vs Jason 2012-02-27

Freddy Vs Jason - Karaktärerna som kämpar för deras plats!

Freddy vs Jason 'Freddy vs Jason' tar dig genom en hel film med en massa roliga scener. Eftersom att alla mina kompisar sagt att denna film skulle vara väldigt läskig så vart jag väldigt besviken när jag såg den. Jag tyckte absolut inte att den var läskig, utan mer att den bara var som en komedi etc. Filmen handlar om Freddy från ''A nightmare on elm street'' och Jason från ''The Texas Chainsaw Massacre''. Och Jason blir arg eftersom Freddy försöker skrämma upp staden i Jasons namn när det är själva Freddy som gör det. Så Jason oskadliggör Freddy. 'Vad' jag tycker om denna film är, den är väl helt okej. Men den lever då absolut inte upp för det den står för. Det känns som att själva filmen är en parodi. Men 6/10 toasters får den.

Nightmare on Elm Street 2012-02-27

Nightmare on Elm Street - För dig som gillar skräck!

Nightmare on Elm Street 'Allting' utspelar sig under en väldigt dyster tid. Freddy som var vaktmästaren på förskolan och gillade alla små barn, var verkligen ingen snäll person. Han kunde lura in dom i hans egna lilla ''grotta'' där han torterade barnen. Till slut fick föräldrarna reda på det och då tog dom fast Freddy och stängde in han i en byggnad och tände på. Och lät han brinna inne. Och nu för tiden så, kommer Freddy upp i barnens ( nu vuxna ) drömmar. Och det han gör i drömmen händer på riktigt. Så det är deras kamp att inte somna. 'Vad jag tycker är väl, helt okej film. Kanske lite overkligt, men allt ska inte vara verkligt. Rollerna är väldigt bra gjorda. Så mitt ord blir tillslut, en hel grym film. Absolut värd att köpa! :)

Titanic 2012-02-27

Titanic - Filmen för dig som gillar kärleksfilmer

Titanic 'Titanic' är ett amerikanskt romantiskt drama från 1997 regisserad av James Cameron med Leonardo DiCaprio och Kate i huvudrollerna 'Vad filmen handlar om, är fortfarande lite orent. Men, Jack och hans kompis Fabricio vinner en biljett till titanic. Och när dom väl är på Titanic så hittar Jack hans kärlek, vilket drar dom genom ett äventyr smockat av kärlek, hat och sorg. 'Jag' tycker att denna film är hel grym! Den tar fram så mycket känslor på en och samma gång. I början är man väl mer och mer taggad, eftersom att man inte vet vad som händer etc. Och i slutet när Jack dör av nedkylning så kommer tårarna till slut fram. 'Kort' men sammanfattat, en hel kanon film! Rekommenderas att se för dig som inte sett den! ...

Stationära datorer - råd och tips 2012-02-21

Bra tips för dig som har en Stationär dator.

Stationära datorer - råd och tips 'Bra tips:' Här kommer ett par bra tips för dig som har en stationär dator:. Du ska väldigt regelbundet dammsuga datorn, eller rengöra den eftersom att en dator är som en maskin som sliter till sig massa damm. Och om du inte rengör den från damm, så försämras kylningen och det kan sluta med att datorn överhettar, eller att du bränner någon komponent och det kan bli väldigt dyrt i slutändan. Placera din dator, vart den kan andas. Dvs, inte instängd. Tänk såhär, datorn är som en människa som behöver luft. För den behöver ju ny och kylig luft, och inte gammal luft som kretsat runt datorn flera varv. Och framför allt, var försiktig med datorn eftersom att komponenterna som sitter i den är väldigt känsliga mot slag etc!

Operativsystem - råd och tips 2012-02-21

Vilket Operativsystem borde jag ha?

Operativsystem - råd och tips 'Bild/Redigering/Kontors-jobb' Om du använder datorn till något av ovanstående så, tipsar jag er om Mac och det operativsystem OSX. Jag har haft det tidigare, och jag kan lugnt säga att det är det bästa operativsystemet om man redigerar bilder, skriver mycket etc. Men det är även ett perfekt operativsystem om man bara sitter och slösurfar etc. Men om du spelar mycket ska du absolut inte ha OSX. 'Spel/Slösurf' Om du spelar mycket eller slösurfar så är Windows det bästa. Eftersom Windows är mer utvecklat för spel, så då har spelprogrammerare valt att bygga spelet till Windows. Och det lyckas dom bra med, men Windows är även perfekt för slösurfing etc. 'Mitt val?' Mitt val mellan OSX och Windows blir ganska solklart Windows. Eftersom jag har haft OSX i 2 år, och då kunde jag inte spela något. Men jag skaffade mig Windows 7 och då kunde jag spela. Ända nackdelen som finns med Windows är att Windows kan få virus vilket inte OSX kan.

Topp 5 - Skräckfilmer 2012-02-20

Topp 5 - Skräckfilmer!

Topp 5 - Skräckfilmer Jag har Igentligen aldrig blivit rädd av en film, bara att man hoppat till vid vissa olika skräck scener etc. Topp 5 1. The Ring 1&2&3 - Dom filmerna får en verkligen att rysa till eftersom det är en väldigt seriös film. 2. The Texas Chainsaw Massacre 1&2 - En väldigt stark film, som verkligen visar hur korkade vi ungdomar kan vara. T.ex vilka beslut vi tar etc. 3. A Nightmare on elm street - En film som handlar om en person som kommer upp i ens drömmar och dödar dom där. 4. Scary Movie 1&2&3&4&5 - Väldigt roliga / bra gjorda filmer. Man kan bli lite rädd ibland men det är ju en komedi film så det skämtar dom bort lika fort! 5. Freddy Vs Jason - En film där vart det är 2 karaktärer som ska offentlig göra varandra! Det är min topplista! :)

Topp 5 - Låtar 2012-02-20

Mina Topp 5 låtar!

Topp 5 - Låtar Mina topp 5 låtar är: Wiz Khalifa - Young Wild And Free! Wiz Khalifa - No Sleep! E-type - Back in the loop! Hell or Highwater - Go alone! Thousand Foot Krutch - Fire it up! Vem är artisterna? Wiz Khalifa Wiz Khalifa är bara hans artist namn. Hans riktiga namn är: Cameron Jibril Thomaz. Och han fyller 25år den 8 september. Och han kommer från, North Dakota i USA. Hans största samt oslagbaraste hit var Black & Yellow! E-type Eller Martin Eriksson som han heter är en artist som startade sin karriär riktigt tidigt. Dom har inte riktigt några låtar som slagit igenom, men dom är verkligen oslagbara när dom är uppe på scen. Hell or Highwater Hell or Highwater är ett sidoprojekt av den amerikanska trummisen och sångaren Saller Brandon. Thousand Foot Krutch Är ett rock band som skapades 1995. Och har inte haft något större genomslag precis. Dom har ett fåtal bra låtar, och vissa fastnar man för medans vissa hatar man. Varför har jag valt dom här låtarna? Jag har valt dom här låtarna pga att jag är väldigt ung, och mycket av det stämmer in. T.ex No Sleep som handlar om att festa hela helgen utan att komma hem. Och ja som ni förstår är det en del av mitt liv ;)

Razer Diamondback 3G 2012-02-19

Razer Diamondback - För dig som satsar på att spela!

Razer Diamondback 3G Razer Diamondback Är en datormus som är anpassad för att spela skjutspel med. Och igentligen är själva musen inriktad på spelet / e-sporten Counter-Strike. Jag har själv spelat spelet i cirka 2 år. Och jag måste själv medge att musen verkligen hjälper till. Den glider smidigare på musmattan, samtidigt som att man har snabbare reaktion. Funktioner Razer Diamondback's funktioner är grymma. Den har som en vanlig mus Höger samt vänster knapp. Samt en scroll i mitten. Men det är inte allt, den har också 2 knappar på vardera sida vart det lyser blått vilket gör att det underlättar väldigt mycket när man spelar och t.ex ska ha upp en meny snabbt. Sammanfattning: Grymt bra, och skön mus. Den passar verkligen i handflatan samtidigt som den glider bra på musmattan. Så min sammanfattning, skön! Och köp direkt du får tillfälle. Numera måste man köpa dom begagnade pga att dom har utgått ur sortimentet.

Acer Aspire E500 2012-02-19

Acer Aspire E500 - Datorn som är billigt med KRAFT!

Acer Aspire E500 Köpte Min gamla dator gick sönder 2007 och då var det ju självklart dags för ett nytt inköp. Eftersom jag hade laptop tidigare så velade jag byta upp mig till en stationär dator. Så jag åkte till Elgiganten här i Skellefteå och kollade vad dom hade att erbjuda mig. Så då såg jag Acer Aspire E500 Pris kampanj, 19 tums skärm, högtalare och mus/tangentbord. För endast 5999:- Vad har Acer Aspire E500 för programvara? 2GB Ram-minne. 250GB Hårddisk. 3,2 Single core Processor. Nvidia 6800GT 256MB Vissa datorer kunde komma med annan programvara. Eftersom det skiljer sig i utbudet mellan butikerna. Negativt: Det jag gillar mindre med datorn är att chassiluckan blir glapp och ligger och glappar så den låter ganska mycket. Och att visa USB uttag har börjat bli glappa. Men vad får man räkna med? Datorn är ju som sagt från 2007. Vad kan man använda datorn till? Man kan använda datorn till allt från spelande till redigering. Dock så går det inte göra om man inte uppgraderar eftersom det kommer gå så väldigt långsamt. Själv använder jag den till att Spela spel, och redigera filmer. Men även bara vanliga saker, kontorsjobb etc. Vad tycker jag om Acer Aspire E500? Väldigt prisvärd dator! Köpte den i mitten av 2007 och den funkar än idag. Den var rätt så bra ända tills 2009 då jag kände att den började sega efter sig. Så då uppgraderade jag Hårddisken/Ram/Processor/Grafikkortet. Och nu sopar den gatan ur vissa datorer fortfarande. Så kort men ärligt, grymt bra dator. Jag har väl betalat ...

Vad tycker du om vintern i år? 2012-02-19

Vad jag tycker om vintern 2011/2012

Vad tycker du om vintern i år? Vintern Var i år väldigt sen av sig. Jag bor i Skellefteå, nästan längst upp efter Norrlands kusten och en normal vinter så kommer första snön i mitten av Oktober. Men den stannar ju självklart inte kvar, utan snön tinar bort. Och första snön som kommer som stannar kvar kommer ett par dagar in i November. Men i år vart det en rejäl smäll för alla norrlänningar eftersom första snön kom i mitten av November och tinade bort. Första stora mängden snö kom i mitten av December. Inte ens i fjällvärlden hade dom snö tidigare, kanske möjligtvis någon dag. Vad tycker jag? Jag tycker att denna vinter är helt okej, trots att den kom sent. Jag köpte mig ju en snöskoter i somras. Och man vart ju rejält paff när det inte var tillräckligt med snö att köra på under julafton. Vintern har för övrigt varit väldigt skön, inte så himla kallt. ( Har väl varit totalt kallt i 10 dagar ).

Sony Ericsson Xperia X8 2012-02-19

Sony Ericsson Xperia X8 - För dig som vill hänga med!

Sony Ericsson Xperia X8 Jag gick och Köpte mig en Sony Ericsson X8 i måndags. För oslagbara 999:- kronor, min tanke var. Shit, tusen spänn för en hightech-telefon? Det kan inte vara sant! Vad får man med? Man får med: *1X Xperia X8. *1X Headset. *2X Batteri. *1X Instruktionsbok. Hur känns den? Mobilen känns iofs ganska plastig om jag ska vara helt ärlig. Men på Touchskärmen så får man en bra feeling, vilket är det viktigaste. Touchen är också väldigt snabb, och den är inte alls känslig för fukt. Och den kommer ju med Android 2.2 Vilket gör mobilen till den optimalaste telefonen för pengarna. Min erfarenhet! Är att inte vifta med mobilen för mycket då den är väldigt hal, och man lätt tappar den. Men den håller ju när man tappar ner den, tror jag har tappat ner min två gånger och inget har hänt än så länge. Ljudet är också grymt bra i mobilen. Så den är garanterat prisvärd!

Sony Ericsson S312 2012-02-19

Sony Ericsson S312 - Mobilen som är vad man betalar för!

Sony Ericsson S312 Sony Ericsson S312 - Första intrycket. Gick och köpte mig en Sony Ericsson S312 för ungefär ett år sedan. Sagt och gjort så gick jag och betalade 999:- kronor, eftersom det var rabatt och dom skulle igentligen kosta 1299:-. Så glad och nöjd for jag hem och packade upp mobilen, första intrycket var faktiskt helt okej. Men hörlurarna/adaptern man fick med kände man direkt att dom hade dragit ner på. Själva mobilen kändes som en grymt bra lur. Efter 6 månader. När jag hade haft mobilen i ett halvår ungefär, så hade jag tröttnat så grymt mycket på den. Både att den började bli långsam och haka upp sig. Medans att ljudet också blev sämre och sämre, det förstog jag inte riktigt. Varför blir ljudet sämre? Men den uppfyllde sin funktion väl efter 6 månader! Efter 12 månader. Så blev det mer och mer problem med mobilen. Nu hakade den upp sig konstant, högtalarna slutade fungera samtidigt som att laddningsporten började glappa. Kameran slutade fungera också. Så nu var mobilen helt plötsligt skräp. + Att batteritiden var typ ett dygn. Så min tanke var: Var den verkligen värd 1000:- kronor? Vad har mobilen för funktioner? *Mobilen har en kamera på 2,0 Megapixlar samt blixt. *Den har bluetooth, men ingen IR. *Har en bra upprättning i USB. *Den har 3G ( Vissa versioner fanns utan 3G.). Vad får man med när man köper den? *1X headset ( billigare/plastigare variant ). *1X Mobil. *1X Laddare. *1X Instruktionsbok/manual. *1X Batteri. *1X Minneskort ala 512mb ( kan variera från butik till ...

Bankkort (VISA) - Nordea 2012-02-17

Bankkort Visa - För dig med höga krav!

Bankkort (VISA) - Nordea Nordea: Nordea är en väldigt bra bank som framför allt tål att man ställer höga krav på dom. Dom har även en väldigt bra support, över internet. Men även på deras riktiga banker. Så min förkortning av Nordea '' Det bästa en bank kan ge dig. '' Lite historik om Nordea: Nordea bildades år 2000 när Merita, Unibanken och Kreditklassen slogs sig ihop. Nordea finns även i Polen, Ryssland och dom Baltiska länderna. Min erfarenhet: Min erfarenhet av Nordea är väldigt stor, eller bra. Jag skaffade Nordea ''ungdomskonto'' när jag fyllde 13 år! Och dvs har jag haft det sedan 2009. Men ett vanligt ungdomskonto kan man inte handla med över internet, bara ta ut kontanter ur bankomaten och handla i affärer. Men eftersom jag arbetar rätt mycket på internet och drar in en större summa pengar i månaden så behövde jag ju självklart få mitt konto att funka över internet. Så jag ringde till Nordeas kundsupport, och vips. Då hade jag ett konto som motsvarar en vuxens. Så man kan ju inte gnälla över deras support. Handla med VISA Att ha VISA på sitt kort är det bästa man kan ha, VISA tillåter t.ex att handla över internet, ta ut pengar från bankomater i utlandet. ( Utan avgifter ). Kort sammanfattning: Väldigt bra support, man kan verkligen sätta press på dom utan att känna att man är som en gammal gubbe. Och sist men inte minst dom är vänliga.

OLW Chips Sourcream/Onion 2011-07-03

OLW chips sourcream, något för dig och helgen!

OLW Chips Sourcream/Onion Pris, samt var man kan köpa dom. Den kostar 19:- på Coop Forum. Man kan köpa chipsen i så gott som alla affärer som har chips. Näringsinnehåll Energi (kj) 2200 per 100G Energi (kcal) 520 per 100G Protein(G) 5 per 100G Kolhydrater(G) 56 per 100G Varav sockerarter 2,9 per 100G Fett(G) 33 per 100G ( Varav mättat fett 3,5) Fiber(G) 3,5 per 100G Natrium(G) 0,65 per 100G Motsvarande salt(G) 1,66 per 100G Ingredienser Potatis, solrosolja, kryddblandning (salt, lökpulver, mjölkpulver, socker, naturlig arom, jästpulver , persilja ,vitlökspulver, surhets medel . Smaken Smaken är enligt mig väldigt god, det känns som att nästan alla olika chips i påsen har olika smaker. Eftersom dom har kryddat dom olika. När man just har börjat tugga chipsen så har dom lite sur smak. Men efter det så blir den sötare. Inte jättesöt men söt. Eftersmaken är dock ingen höjdare, och den sitter i väldigt länge. Eftersmaken smakar väldigt mycket lök, och den kan sitta i tills dagen efter trots att man har borstat tänderna. Men den är helt OK enligt mig. Kort sammanfattning Väldigt god, dock äcklig eftersmak. Och eftersmaken håller i sig väldigt länge. Men annars så är detta verkligen perfekt mys käk. Det är mindre bra att Chipsen är väldigt onyttiga. Den kommer i en väldigt bra och smidig förpackning som inte är svår att öppna. Och den är väldigt bra om man inte äter upp allt på en kväll.

Berättelser 2011-07-03

Min Berättelse

Berättelser Det hela började med att jag och en kompis velade fara ner till Stockholm och bo där över en natt. Och givetvis så fick vi inte det, eftersom vi bara var 13 år. Men envisa som vi var så klåpade vi ihop en plan vi skulle göra. Jag skulle säga att jag skulle sova över hos en kompis. Och min kompis skulle säga att han skulle sova över hos mig. Så klart och gjort så var det fixat, pengarna var fixade. Nu var det bara att sticka. Så vi tog bussen till närmaste tågstation och satte oss på tåget. Efter cirka 10 timmar var vi framme, ÄNTLIGEN! Tänkte vi, så vi gick till ett hotell och skulle ta in en natt. Redan där började problemen. Man var tvungen att vara 18 år för att få ta in på hotellet, så dom ringde till våra föräldrar. Och nej, nu var mina föräldrar inte glada. För dom fick ju reda på att vi var i Stockholm, ENSAMMA! Så vi var tvugna att gå tillbaka till tågstationen och ta första tåg hem. 10 Timmar senare, slitna och rädda så var vi hemma. Mina föräldrar vart så oroliga att dom hade tänkt köra bil och hämta oss. Fast det vågade dom inte eftersom vi har en gammal skruttig bil. Nu är vi iallafall hemma. Det första man fick höra när man kom hem var, VARFÖR GJORDE NI SÅ UTAN LOV? Och då slutade det hela med att vi inte for någonstans på semester. + att dom drog in min veckopeng i 3 veckor.
Se fler recensioner Till sidans topp