Dela denna sida på

röd Status röd (Nivå 5/10)

raawwwrr

raawwwrr

Medlemsprofil ej tillgänglig. Personen du letar efter är inte längre medlem hos Ciao.

Publicerade recensioner

sedan 2009-05-05

386

I Brought You My Bullets, You Brought Me Your Love - My Chemical Romance 2012-01-29

I Brought You My Bullets You Brought Me Your Love. Ett mästerverk

I Brought You My Bullets, You Brought Me Your Love - My Chemical Romance Den 11 september 2001 satt konstnären Gerard Way på färjan mot New York. Han jobbade då som serie tecknar åt Cartoon Network. Dagen som skulle vara som vilken annan tog en snabb vändning då det första planet flög in i ett av tvilling tornen. Gerard och hans bror Mikey Way hade tillsammans spelat i åtskilliga band. Mikey som Bassist och Gerard som Gitarrist. Dessa band var dock kortlevda, och Gerard blev ofta sparkad från banden då han, vilket han även sagt själv, inte kunde spela gitarr. Därför la han ner rockstjärnedrömmen. När han kom hem efter att bevittnat terror attacken började han tänka igenom sitt liv. Även om han var duktig på det han gjorde och älskade att jobba som serietecknare så kände han att han inte skulle komma att lämna efter sig något när hans liv var över. Han ville göra skillnad och det skulle han aldrig göra om han slavade vidare på ett stort företag. Så den kvällen skrev han låten Skylines and Turnstiles som skulle komma bli en av låtarna på My Chemical Romances debut album. Låtarna: 1. Romance Romance är ett instrumentalt intro spår. Det är en cover på låt med många namn och det diskuteras än idag vem som är den egentliga upphovsmanen vilket kommer bli nästintill omöjligt att reda ut, då den tidigaste dokumenterade inspelningen av den är daterad någon gång mellan 1897 och 1901. My Chemical romance version är väldigt inspirerad av de tidigare inspelningarna då de försökt återskapa bruset och akustiken i de äldre versionerna. 2. Honey, This ...

Red Bull Sugarfree 2010-10-16

Red Bull Sugarfree

Red Bull Sugarfree Detta är den ultimata energidrycken! Jag brukade dricka den med socker i innan. Jag tyckte det var super gott och blev pigg... men socker mängden var tyvärr väldigt hög. Energidryck är inte så nyttigt. Sockret gjorde ju inte det bättre, så jag kände att jag behövde byta till en socker fri variant. Men var lite orolig för att det skulle vara en helt annan smak på den och att man inte blev lika pigg. Och om man ska vara ärlig måste man ju säga att priset kanske inte är det bästa... så jag var ju så klart rädd för att jag skulle slösa bort mina pengar på något jag inte skulle tycka om. Men efter att jag prövat den sockerfria verssionen av Red Bull blev jag faktiskt mer nöjd än jag var innan. Den smakar jätte gott... trots att det inte finns socker. Den smakar faktiskt mycket bättre än den med socker i. Och man blir pigg... mycket piggare än man blir av den med socker i! Smaken är lite svår att förklara. Det går inte att sätta fingret på det. Men den är väldigt söt! Förpakningen är en aliminiumburk som faktiskt är riktigt snygg! Jag rekommenderar verkligen denna dryck till dig som tycker om eller behöver dricka energidryck!

Twinings Söder 2010-10-16

Twinings Söder

Twinings Söder Jag är uppväxt med söder te. Mamma som älskar te dricker det varje dag. Det har dock varit lös te, vilket så klart är en helt annan grej. Första gången jag smakade söder te i påsform var på ett cafe och jag blev minst sagt besviken. Det var ett annat märke än Twinings och smaken var helt anorlunda från lösteet jag var van vid. Jag lovade mig den dagen att aldrig mer dricka söder te i påsform. Men när jag för några månader sen var hemma hos en kompis som bara hade te i påsform var jag dock tvungen att dricka detta te. Jag blev så förvånad! För Teinings Söder te smakade precis som det te jag växt upp med! Nu har jag alltid ett paket Twinings Söder te i väskan. Söder te har en väldigt söt och fruktig smak. Därför kan jag ju säga att det inte faller alla i smaken. Men tycker du precis som jag om de söta teerna är detta det perfekta tet för dig! För det är det klassiska söta tet. Du kan princip hitta det överallt. Påsarna är bra paketerade så smakerna håller sig kvar i påsarna. Ofta är det nämligen ett problem med påste... smakerna försvinner snabbt och teet smakar mindre för varje gång. Jag kan verkligen rekommendera detta teet. Det är billigare än vanligt löste... men du får samma smak och kvalitet!

Delicato Fransk Chokladtårta 2010-10-14

Delicato Fransk Chokladtårta

Delicato Fransk Chokladtårta Detta är nog den godaste tårtan jag ätit! Under år har min familj ätit den vid speciella tillfällen.. ja, förutom på födelsedagar och liknande. Då är det hembakta tårtor som gäller... inte ens denna tårta kan slå hembakat. Tårtan är täkt av chocklad med ett strössel av hyvlade pistagenötter. Inuti har du en krämig fyllning högst upp och sedan en tjock chokladbotten. Jag tycker att tårtan är perfekt balanserad. För det som ofta händer med en tårta innehållandes kräm (och även andra tårtor) är att det inte alls är något tuggmotsånd, eftersom det är alldeles för mycket kräm. Även tårtbottnarna blir mjuka i de flesta tårtorna då andra ingredienser (som t.ex kräm) snabbt mjukar upp dem. Det problemet finns inte alls runt denna tårtan. Tuggmotståndet finns från början och är kvar ända tills tårtan är slut. Jag kan verkligen rekommendera denna tårta. Smakerna är gudomliga och ingredienserna är igenomtänkta och bra kombinerade.

Gevalia Mellanrost Ekologiskt 2010-10-11

Gevalia Mellanrost Ekologiskt

Gevalia Mellanrost Ekologiskt Jag är en väldigt morgontrött människa... De första tio minutrarna går jag seriöst runt som en zombie, När jag varit vaken i en kvart har jag istället gått över till att bete mig som en robott. Så helt automatiskt tar jag fram allt till kaffemaskinen, plockar fram en mug, lite mjölk och sist men inte minst Gevalia Mellanrost Ekologiskt. Jag älskar det kaffet! Jag har alltid gillar Gevalia. Men efter de fick in Gevalia Mellanrost Ekologiskt i sitt sortiment har jag endast stanat där gevalia produkterna står i kaffehyllorna. Smaken på detta kaffe är utmärkt, du får ett milt kaffe som ändå har ett sting i sig. Du kan både avnjuta kaffet med mjölk eller riktigt old school och dricka det svart. Du kan använda det när du ska göra en latte eller när du bara vill slänga i dig massa kaffe med mycket socker i för att få en energikick. Ja den funkar i alla läggen. Att kaffet dessutom är ekologiskt är ju hur bra som helst! Jag kan verkligen rekomendera detta kaffe. Du får ett superbra kaffe som både doftar och smakar gott. Du får mycket för priset då det är relativt lågt samtidigt som du får en stor förpackning. Dessutom får du ekologiskt kaffe... vem kan säga nej till det?

Nestlé Cheerios Fullkorn 2010-10-11

Nestlé Cheerios Fullkorn - Frukost favoriten

Nestlé Cheerios Fullkorn Detta är enligt mig det perfekta frukost valet! Du får i dig fullkorn, du blir mätt och det är super gott! Jag har prövat på massa olika sorters flingor, tyvärr så har jag gång efter gång blivit besviken... tills jag prövade Cheerios. Det största problemet har tidigare varit att jag inte blivit mätt. Vilket tyvärr snabbt resulterat att jag gått tillbaka till det vita rostbrödet. Men i sommras köpte min syster hem ett paket cheerios. Min första reaktion var: Men gud, det där är ju jätte onyttigt. Det förstår man ju bara på reklamen då den är riktad mot barn. Min systers svar på det var att visa den höga halten av fullkorn och den låga halten av fett och socker. Då körde jag ju självklart på den klassiska repliken: Men då kan det ju inte vara gott... dessutom är det nog inte mättande över huvudtaget. Min syster häller då upp en skål med kall mjölk och dessa krispiga små ringar. Jag smakade och var sedan tyst. För det var hur gott som helst! Och riktigt mätt blev jag. Cheerios är super goda och serveras för godast smak med mjölk. De ser även lite roligare ut än vanliga cornflakes då det är små cirklar. Enligt mig är det jätte bra när man ska få mindre barn att äta fullkorn. Det är ju inte så kul för ett litet barn att få en skål mjölk med tråkiga flingor. Och att få i dom det utan massa socker är näst intill omöjligt. Men Cheeriosen åker snabbt ner... och jag kan ju säga att det inte bara är barn som tycker dom är mycket roligare att äta.

Reese's Pieces 2010-10-11

Reese's Pieces

Reese's Pieces När jag var i U.S.A i sommras hittade jag denna chocklad. Och blev kort sagt beroende. Kombon av söt mjölkchocklad och salt jordnötsmör är utmärkt. Dessutom är det en perfekt balans av båda ingredienserna. För att vara ett "massproducerat" godis känns endå ingredienserna väldigt fräscha. De smakar inte heller som kemikalier eller tillsattsämnen... jag har smakat hemgjorda verssioner av Reese's, och jag kan säga att smakerna är näst på identiska. Det finns två versioner/format av detta godis, det jag rekomenderar av de formaten är detta. (Alltså det format som även kallas för Peanutbutter cups.) Eftersom balansen bäst där. Även förpackningen på Peanutbutter cups är mycket bättre än förpackningen på det kexchocklad liknande formatet. Skillnaden på förpackningarna är att cupsen har en liten muffinsform runt varje bit vilket håller ute värmen bättre. Ett problem jag ofta märker med godis är att man antingen inte känner mättnadskänslan av godiset, och då trycker i sig en hel chocklad kaka innan man hinner blinka. Eller så tar man tre tuggor och blir så mätt att man blir illamående. Men av Reese's äter man en bit för att sedan känna sig tillfredställd. Detta är en klar tia, och produkten förtjänar verkligen högsta betyg! ...

Arla Baristamjölk 0.9% Latte Art 2010-10-11

Arla Baristamjölk 0.9% Latte Art

Arla Baristamjölk 0.9% Latte Art Jag hittade den här produkten för ett tag sen och blev helt frälst. För det första är jag en kaffe älskare... eller som andra kanske kallar det: koffeinberoende. Jag får i mig minst 5 koppar om dagen. Om om jag fick välja skulle alla de kopparna vara kaffe latte. Men är man en "fattig" student har man inte råd med en dyr och fin kaffe maskin som kan brygga kaffe latte. Att köpa en latte på ett cafe varje dag funkar ju inte heller. Så min nödlösning på det var att värma vanlig mjölk som jag tillsatte snabbkaffe till... vilket självklart inte var samma sak. Men när jag var och handlade för ett tag sen hittade jag denna produkt som jag så klart tänkte att jag kunde pröva på. Efter första koppen blev jag helt förälskad. Numera är det nu mycket viktigare för mig att ha "Latte art" hemma än vanlig mjölk. Till ett betydligt billigare pris än latten du kan köpa på cafe får du en super god latte... hemma! Så här använder du produkten för att få det där perfekta latteskummet: När du ska få till den där latte känslan är det ju väldigt viktigt med skummet. Med denna produkt får du till skummet mycket mycket mycket enklare än med vanlig mjölk. (Du kan inte få till något skum överhuvudtaget med vanlig mjölk utan apparater) För att skapa skummet ska du värma "Latte art". Här måste du vara försiktig, för mjölken ska absolut inte koka. Den ska bara vara ljummen... så håll koll på värmen, och ta bort kastrullen från plattan om det blir för varmt. När mjölken är ljummen är ...

Finest.se 2010-10-11

Finest.se

Finest.se Tidigare använde jag mig av portalen finest.se för att blogga. Det har jag nu givit upp, jag kollar dock in på portalen flera gånger per dag. För det första finns det hur många bra bloggar där som helst. Sen kan man även läsa massa om kändisar, vimmel, nöjesnyheter och trender. Det är enkelt att klicka runt på portalen och man förstår snabbt upplägget av sidan. Men som bloggportal är tyvärr finest (enligt mig) en anning för simpelt, vilket gör att den inte alls kan mäta sig med de andra svenska bloggportalerna. Missförstå mig inte, jag gillar finest och jag trevs där väldigt bra. Men eftersom liknande portaler finns överallt så hamnar finest längre bak på listan. Jag kan rekomendera finest till dig som småbloggar eller dig som bara vill ha en väldigt enkel blogg att få skriva av dig i. Ska man välja en bloggportal efter snyggast möjliga grund grafik är finest bäst. Och som en småbloggare kanske du varken vill eller ha tid till att fixa med en design. Jag rekomenderar även finest för dig som tycker om att läsa om kändisar, trender, nöjesnyheter, vimmel, o.s.v För via denna portal får du allt samlat. ...

got2b - Smooth'n Chic Smoothing Lotion 2010-10-09

got2b - Smooth'n Chic Smoothing Lotion

got2b - Smooth'n Chic Smoothing Lotion Denna produkt kan jag verkligen inte leva utan! Jag använder den varje dag efter duschen och den gör riktiga underverk för mitt hår. För det första doftar den helt fantastisk. Hade den doften funnits som parfym hade jag använt den dagligen! För det andra gör det håret lent och glansigt. Dessutom tar den bort frizzigheten från mitt hår. Produkten gör allt det här utan att tynga ner håret eller göra det fettigt, något ingen av de liknande produkterna jag prövat lyckats leverera. För mig är det en väldigt viktigt då jag vill kunna använda hårspray och mouse i håret också. Det finns fler produkter i samma serie som denna och jag har prövat samtliga. Detta är lungt vinnaren så om jag var ni skulle jag satsa på denna. För om vi ska vara ärliga är det inte lätt att ha råd med alla produkterna i serien då de är rätt så dyra. Sån tur var är i alla fall denna flaska rätt stor och produkten är rätt så dryg vilket gör att du inte behöver använda så mycket vilket leder till att lotionen räcker längre.

got2b - Glued Blasting Freeze Spray 2010-10-09

.got2b - Glued Blasting Freeze Spray

got2b - Glued Blasting Freeze Spray Vill du ha en hårspray som verkligen fixerar ditt hår är detta den rätta produkten för dig. Jag började använda denna när jag hade tuppkam och blev helt förälskad. Tyvärr är ju priset rätt så högt vilket gör att jag numera endast använder denna spray som kompliterings spray. Trots det gör den skillnad! Frisyren verkligen stelnar, och det utan att sprayen syns så mycket i håret vilket är ett stort plus. Denna hårspray har ett väldigt bra munnstycke som fördelar sprayen över en större yta än de flesta andra hårsprays flaskorna vilket är ekonomiskt. Förutom att den funkar väldigt bra så doftar den även riktigt gott och har en jätte snygg design. Färgen på flaskan är lysande gul och hela flaskan är formad som en signaltuta. Riktigt snygg och nyskapande.

I.D. Bare Escentuals - Maximum Coverage Concealer Brush 2010-10-09

I.D. Bare Escentuals - Maximum Coverage Concealer Brush

I.D. Bare Escentuals - Maximum Coverage Concealer Brush Jag har prövat på många olika borstar i alla möjliga format från ett flertal olika märken. Enligt mig är denna den bästa... i alla kategorier. Du för en super bra täckning med hjälp av denna borste. Dessutom tonar den lätt ut concealern. För ett stort problem med concealer är att det ofta blir stor färgskillnad mellan det du ska täcka och huden runt det du ska täcka. Jag använder just nu I.D's concealer puder med denna borste. Men jag har även applicerat concealer mouse/kräm med borsten. (glöm inte att rengöra penseln om du använder mouse/kräm). Det som är så bra med att använda en borste när du ska applicera concealern är att du inte för över bakterier till för exempel finnar. Kvaliteten på denna borste är utmärkt. Håren i borsten ramlar inte av när man använder borsten, vilket brukar vara ett stort problem. Man vill ju inte ha borststrån fast i sminket. Dessutom är borsten riktigt mjuk och väldigt len, du får inte den irritation man ofta får av andra borstar eftersom de är av ett hårdare material. Jag tycker även att borstskafftet är väldigt bra, det är precis lagom långt och har en väldigt bra greppyta. Jag rekommenderar denna borste starkt, specielt till dig som kommer använda den för att täcka finnar. ...

I.D. Bare Escentuals - Face Powder Warmth 2010-10-09

I.D. Bare Escentuals - Face Powder Warmth

I.D. Bare Escentuals - Face Powder Warmth Jag älskar I.D produkterna. Men detta är en total flopp. Ibland blir makeupen snygg när man avslutar med denna produkt... men i 99 % av fallen ser man tyvärr ut som en tomat. Jag har övat och övat. Och jag har kollat på ett flertal klipp där folk försöker lära ut hur man ska använda produkten. Trots det blir det bara fel. Det produkten ska göra är att ge huden ett fräscht glow + lite extra färg. Pudret går i ljusa röda toner med guldstänk i. Enligt mig är det ingen bra ide att använda en produkt med röda toner för att få mer färg i ansiktet. Det är rätt så självklart att de tonerna göra ansiktet rött, vilket inte är snyggt. Jag har även märkt att denna produkt tyvärr även täppt till porer, vilket leder till oren hud. Jag måste dock ge ett plus till I.D för guldskimmret de lyckats få med i pudret... det är hur snyggt som helst. Det ger ansiktet ett glow utan att få det att se glittrigt ut. Har du köpt denna produkt förstår jag att det inte känns så lockande att bara slänga bort den. Så jag tänkte ge dig lite tips gällandes applicering. Använd alltid en liten borste eller den borste du äger som skapar minst täckande lager. Dutta borsten försiktigt i pudret för att sedan slå och blåsa av det mesta pudret borsten fångat upp. Jobba sedan in pudret med cirkel rörelser över panna, kinder, haka och nästipp. Glöm inte att öva på detta, till exempel så kan du lägga på produkten i ansiktet precis innan du ska ta bort sminket... då gör det ju inget om det blir fel.

Redken - Extreme Rescue Force 2010-09-21

Redken - Extreme Rescue Force

Redken - Extreme Rescue Force Detta är verkligen kungen av hårinpackningar! Jag har prövat på ack så många hårinpackningar genom åren. Och lika många som jag har prövat på har jag varit missnöjd över. Men efter att jag prövat denna produkt behöver jag aldrig leta i hyllorna igen, efter en ny produkt som utlovar saker den inte ens i närheten kan hålla. På etiketten får du en bra beskrivning om hur du ska använda den för bästa resultat. För extremt slitet hår skulle man låta den verka i 15 min. Detta skrämde mig faktiskt en anning. För jag har aldrig vågat ha i en hårpackning i mer än 3 min i räddsla av att få så mjukt hår att det inte skulle gå att göra något med det. Jag vågade inte heller använda hårinpackning när jag hade saker att göra och människor att träffa de närmaste dagarna. Inte konstigt att mitt hår var så slitet! Men som du säkert hört förut så måste man hitta de rätta hårprodukterna, för annars får du ett okontolerbart hår. Men det utmärkta med Redken Extreme Rescue Force är att det är den rätta produkten för alla hår i alla väder! Jag använder denna produkt en gång i veckan, och den har verkligen gjort mitt hår oigenkänligt. För första gången på länge får jag komplimanger för att mitt hår ser så blankt och mjukt ut. Det är inget jag tänker släppa, därför kommer jag fortsätta köpa denna produkt. Och rekomendera den till dig!

Redken - Extreme Conditioner 2010-09-21

Redken - Extreme Conditioner

Redken - Extreme Conditioner Detta är ett super bra balsam som doftar gott och ser till att ditt hår blir trasselfritt. Precis som shampoot i extrem serien jobbar produkten effektivt för att återställa extremt skadat hår. Utan att tynga ner! Vilket är ett extrem plus för mig. Mitt hår var inte bara slitet i topparna. Utan ändå upp till hårfästet. Därför behövde jag ett balsam jag kunde applicera i hela håret, utan att håret ska lägga sig platt ner. Eftersom jag har en frisyr med mycket volym, betyder det mycket för mig att håret inte blev aldeles platt! Det jag dock kan se som ett problem är att balsam flaskan är rätt så mycket mindre än shampoo flaskan. Och ja, jag vet att det är standard. Men i detta fall ska balsamet användas av personer med extremt slitet hår, vilket betyder att man antagligen behöver mycket balsam. Därför ger jag bara produkten 4 stjärnor. Det är en underbar produkt... men om flaskan är för liten så lyckas inte Redken riktigt kompensera för det relativt höga priset! Ett bra tips jag tänkte dela med mig av som jag fick av en frisör som endast arbetade med Redken är 5 minuts regeln. När man har ett så slitet hår som jag hade. Och när man betalar ett så pass högt pris så ska man få ut det mesta av produkten. Och det får du genom att låta Redken Extreme Conditioner sitta i minst 5 minuter i ditt hår! Detta gör att den får lagom mycket tid att verka.
Se fler recensioner Till sidans topp