Dela denna sida på

grön Status grön (Nivå 2/10)

sloarez

Publicerade recensioner

sedan 2010-04-11

17

Otrivin Menthol 2011-04-14

Otrivin mentol, känn dig frisk när du är sjuk!

Otrivin Menthol Som många andra som är förkylda försöker jag alltid att lindra mina besvär så gott det går. Ni vet, lindra febern, lindra hostan och självklart lindra och försöka att få bort nästäppan. Att andas har aldrig känts så jobbigt som när man har en riktigt jobbig förskylning! Det är där miraklet på flaska kommer in i bilden. Otrivin mentol är en liten nässprej på 10 ml som tar bort nästäppan med en doft av mentol. Det jag älskar med Otrivin nässprej är att den tar bort besvären direkt! Spreja en gång i varje näsborre och man riktigt känner hur nästäppan "löses upp". Eftersom flaskan är så liten och också kommer med ett behändigt lock så kan man förvara den enkelt i väskan eller där man behöver den, hygieniskt och bra. Något jag själv uppskattar något otroligt är att manualen står på flaskan eftersom jag lätt tappar bort den bifogade lappen där det står mer ingående fakta. Med Otrivin ska det gå lätt och att vara sjuk ska inte vara ett hinder i vardagen, något jag tycker de lyckas med något oerhört! Nu kanske ni frågar er varför ni ska köpa just Otrivin, nässprej som nässprej eller? Det ska jag säga er, jag tycker att ni borde investera i en Otrivin nässprej eftersom den verkligen ger resultat på en gång! Jag vet inte hur många olika nässprejer jag provade innan jag hittade Otrivin, som knappt gav resultat alls. Inte mot den riktigt tjocka nästäppan i alla fall. Nu finns också Otrivin comp där nässprejen hjälper mot både rinnsnuva och nästäppa, även denna nässprej har ...

Vitamin Well Care 2011-01-23

VITAMIN WELL, mirakel på flaska.

Vitamin Well Care När jag såg den extremt tråkiga reklamen för Vitamin Well på tv:n kunde jag inte bli mer än extremt ointresserad av den tråkiga drycken tänkte jag. Visst fylld med massa viktiga och nyttiga vitaminer men den såg varken god eller särskilt inbjudande ut. Men vilken tur att jag bevisades fel! En kompis till mig låg hemma sjuk och hade provat på Vitamin Well Defence och blivit frisk på nolltid! När jag sedan blev förkyld rekommenderade hon den till mig med och liksom henne kände jag mig friskare redan efter en flaska och efter att ha druckit två var jag frisk efter någon dag! Vitamin Well Defence drycken innehåller ämnen som ska hjälpa till och styrka immunförsvaret vilket den också gör och smaken av citrus/ fläder är jätte god! Jag tycker den är godast när den står rumstempererat men att försvara flaskan i kylskåpet går självklart också att göra. Priset för en flaska beror ju självklart på var man köper den men runt 15 kr får man vara beredd på att lägga ut vilket jag tycker är ett helt okej pris. Vitamin Well är ett svensktolag vilket gör att det inte kostar företaget en massa i fraktkostnader för att importera drycken till Sverige vilket också resulterar i fräschare drycker och billigare pris. Är du trött på att äta massa tabletter som ska innehålla mycket mineraler och annat som ska vara gott för kroppen eller andra mindre goda näringstillskott? Gör då som många andra redan gjort och pröva en Vitamin Well! Jag lovar att du kommer inte bli besviken!

Billys Pannkakor Hallon 2011-01-21

Billys pannkakor Hallon, besvikelse för pannkaksälskare.

Billys Pannkakor Hallon Jag är lite av en pannkaksälskare och när jag hittade Billys pannkakor föll jag direkt. Utanpå såg de perfekta ut, billiga och en tillagningstid på ynka 1½ min i mikron sedan var lunchen eller eftermiddagsmaten klar. Jag följde instruktionerna och tog ut pannkakorna för att mötas av en plastig hallondoft. Jag tycker verkligen inte att det var värt 16 kr. Tur kanske jag ska säga, att det var så lite pengar. Första tuggan och den sista tuggan. Jag tycker det smakade som gummi och som jag ser det är det värt att stå en tid i köket och göra egna pannkakor istället för att köpa frysta. Jag tycker att Billys borde hålla sig till att göra Pizzor eller lägga lite mer tid på att verkligen få till sina pannkakor. Ta bort den plastiga smaken och lukten. Då kan jag tänka mig att ge pannkakorna en chans till faktiskt. Däremot tycker jag att det var lagom med sylt i pannkakorna. Ibland blir det för mycket och ibland blir det för lite men det gjorde de bra. Så mycket annat var tyvärr inte bra.

Easy A 2011-01-15

Årets ungdomskomedi, Easy A är bättre än bäst!

Easy A Jag tycker att Easy A är troligen årets roligaste komedi och detta säger jag fast det är mitten på Januari. Tyckte du om Mean Girls och Juno? Då kommer du att älska den här filmen! Handligen om den typiska High School eleven som försöker passa in som inte riktigt räcker till som sedan tack vare ett ryckte blir skolans populäraste tjej på både gott och ont. Väldigt bra handling och extremt bra dialog! Du lär inte gå ur biosalongen utan att ha skrattat kan jag lova! Jag tycker verkligen att rollsättarna har lyckats välja ut många bra skådespelare som bl.a Penn Badgley känd från Gossip Girl och Amanda Bynes känd från filmen She's the man men även nyare stjärnor som Dan Byrd känd från Cougar Town och huvudpersonen Emma Stone! Blandningen gör att filmen verkligen blir lättsam och rolig! Det är en del bra låtar med i filmen vilket också gör att det roligt att titta. Som jag nämnde tidigare tycker jag att filmen liknar Mean girls och Juno mycket i karaktärer och framförallt dialogen men Easy A tycker jag slår de båda filmerna hårt! En film med många bra och roliga skådespelare i en otroligt rolig handling som garanterat kommer underhålla dig under hela filmen! Gå och se Easy A, du kommer inte att ångra dig!

OBH Nordica B.A.T. Straight & Curl 2011-01-15

Pengar i sjön från OBH Nordica B.A.T Straight & Curl

OBH Nordica B.A.T. Straight & Curl För vissa är plattången bästa vännen. För mig är det så. För en månad sen var det dags för mig att köpa en ny plattång eftersom min gamla slutade fungera då fick jag ett tips om OBH Nordicas & Björn Axéns Straight & Curl plattång. Jag tyckte denna verkade bra då den gjorde både lockar och plattade håret. Så jag gick och köpte den dyra plattången för 899 kr och gick hem och skulle prova den. Besvikelse! Visst fungerade den för att göra lockar med men den var verkligen inte bra för att platta håret med! Det gjorde både ont och tog längre tid än med min gamla plattång och resultatet blev inte särskilt hållbart. Rent utseendemässigt är den snygg och lätt. Tar inte mycket plats om man ska ha med sig den och den värmetåliga "tygplattan" man får med är super bra. Men den var definitivt inte värd pengarna. Om man tar det ur locktångs perspektivet istället så fungerar den perfekt! Den gör både mindre och större lockar beroende på hur du vinklar den och med den medföljande DVD:n får du tips på hur du kan använda verktyget på bästa sätt. Jag skulle rekommendera verktyget om du är en person som vill mestadels locka håret och bara ibland platta men inte tvärtom! För mig blir det till att låna mammas plattång tills jag känner att jag har råd med en ny. Besvikelse från OBH Nordica.

Isadora Graffiti Nail Top 2011-01-15

Isadora Graffiti Nail Top, bra idé som inte når enda fram

Isadora Graffiti Nail Top Jag och en kompis var ute och shoppade och såg Isadoras Graffiti Nail Top i en affär. Vi fastnade direkt för idén att "piffa" till naglarna. Det slutade med att vi båda köpte hem var sitt nagellack. Vi köpte både det svarta. När vi målat naglarna blev vi nästan direkt lite besvikna. Det såg inte lika fräckt ut som vi trodde. Helt enkelt en bra idé som inte räckte hela vägen. Jag tycker att det var lätt att måla naglarna. Det var mer eller mindre som att måla med vanligt nagellack. Det enda riktiga problemet var hur många lager man skulle måla. Nagellacket var heller inte jätte dyrt vilket gjorde det hela i slutändan värt pengarna fast resultatet inte blev som väntat. Hållbarheten var däremot ett plus. Höll jätte bra i någon vecka men tills dess hade jag tröttnat och tagit bort och målat över med annat. Läckert nagellack för den som söker något ovanligt helt enkelt! ...

OBH Nordica - Artist Wave Maker Vagtang 2011-01-15

Mästerverket från OBH Nordica, välkomna Artist Wave Maker Vagtang

OBH Nordica - Artist Wave Maker Vagtang Jag har relativt platt hår och det trivs jag bra i men ibland tyckte jag det skulle ha varit skönt att få lite volym i håret men inte så mycket som lockar kan göra. Lagom liksom. Då fick jag tipset av en kompis att pröva OBH Nordicas Artis Wave Maker Vagtang. Och vilken tur det var! Det är verkligen ett litet mästerverk! Det är lätt att få lite mer volym i håret och det håller i flera timmar. Det klart bästa med verktyget är att det går att få ett snyggt resultat själv. Andra hårverktyg tycker jag brukar krävas två för att få ett snyggt resultat men här är det lätt att få bra resultat helt själv. En nackdel som jag tycker är väldigt synd är att de olika inställningarna sitter på sidan av handtaget vilket jag ofta har märkt att jag kommer åt med handen. Annars ser jag inget negativt med den. Priset är också väldigt bra. Går man in på pricerunner.se så säljs den för ynka 249 kr! Bra pris för ett sånt här bra verktyg. Letar du efter ett billigt men ändå effektivt hårverktyg så är OBH Nordicas Artist Wave Maker Vagtang verkligen något för dig!

Apple iPhone 4 16GB 2011-01-14

Sanningen om Apples Iphone 4

Apple iPhone 4 16GB Jag vet att det finns hundratals recensioner om iPhone och just specifikt iPhone4 men jag kände att jag behövde skriva en jag med! Jag skaffade min iPhone i november och det var det bästa beslut jag fattat. Jag tycker att det är en helt ny upplevelse att använda en iPhone istället för de gamla vanliga telefonerna. Det är roligare, mer varierande och är mycket lättare! Om man ser till utseendet är, enligt min åsikt, trean mycket snyggare eftersom fyran ser mycket kantigare ut, men det är ju en smaksak. Annars är ju skärmen och mobilen i sig utrustad med mycket hållbarare material som också ska stå emot mer vilket jag verkligen tycker den gör. Jag råkade härom dagen tappa min iPhone i stengolv och det var skalet som gick sönder, inte mobilen. Det tycker jag säger mycket! Men ni som läser vill säkert veta varför just ni ska lägga en rejäl slant på detta lilla underverk så det ska jag berätta. Det finns mycket man kan argumentera för enligt mig och här kommer några av de bästa sakerna: + Mobilen har en extremt bra 5 mpxl kamera som tar skarpa och fina bilder. Till skillnad från trean har fyran en blixt vilket gör att man kan ta bra bilder i mörkare miljöer. Den har även en HD-kamera vilket gör att man kan filma i HD kvalité + Mobilen gör det möjligt att få snabb tillgång till många olika tjänster. Varför inte skaffa Swedbank appen som gör det möjligt att snabbt se dina konton och göra överföringar, direkt i mobilen! Eller kika in på H&M:s hemsida och titta vad som ...

Isadora Wonder Nail 2010-09-05

Underbara nagellack från Isadora Wonder Nail

Isadora Wonder Nail Jag ser mig själv som en relativt tjejig tjej så jag älskar att ibland måla både tånaglarna och fingernaglarna i några roliga eller snygga färger. Jag har provat många olika nagellack från många olika företag, från budget till lyx. Även om många har varit helt okej så är den självklara favoriten Wonder Nail från Isadora. Nagellacket finns i många olika färger och håller mycket bra! Det blir ett snyggt resultat och det är lätt att måla och ta bort nagellacket. Det jag tycker är bäst med nagellacket är att det finns en extra lång borste (det står på nagellacket vilka som har det) Vilket gör att det blir lättare att måla. En annan positiv sak med nagellacket är att man inte behöver använda så mycket vilket gör att det håller länge och att det torkar fort, det är alltså inte som andra nagellack som är svår torkat så man får vänta länge på att det stelnar. Priset är bra och gör det möjligt att kunna köpa flera utan att det blir för dyrt. Jag kan verkligen rekommendera det här nagellacket till både vana "målare" så väl som till ovana. Isadora Wonder Nail gör jobbet enkelt!

Marc Jacobs - Lola Silky Shower Gel 2010-08-29

Mystik från Marc Jacobs- Lola Silky Shower Gel

Marc Jacobs - Lola Silky Shower Gel Jag fick Marc Jacobs. Lola Silky Shower Gel som en present när min mamma hade varit utomlands. När jag luktade på den luktade den lite somrigt och fräscht men när man fick hela kroppen täckt av krämen tyckte inte jag den var lika mysig längre. Jag tycker att doften blev för stark och den luktade nästan lite "tantigt". En besvikelse eftersom jag annars älskar produkter från Marc Jacobs. Utseende mässigt är den stilren, självklart inte lika fin som flaskan men den håller måttet. Eftersom jag inte tyckte om produkten så har jag inte använt den mer än en gång och kan därför inte säga om jag tycker den höll länge och i så fall var värd pengarna men om man tar en väldigt liten klick i handen så skulle jag säg att produkten höll länge och därför var värd pengarna. Jag tycker att om man vill ha Marc Jacobs Lola, bör man investera i parfymen istället. Dusch krämen blev alldeles för stark. Jag kan rekommendera den här produkten till någon som vill att det ska lukta mycket och somrigt definitivt inte till någon som vill ha en lite diskret parfym/dusch kräm. Priset var däremot helt okej, min mamma betalade c:a 300 kr vilket jag tycker var okej för ett designer märke.

Pringles Sour Creme & Onion 2010-08-18

Ett smak mirakel från Pringles.

Pringles Sour Creme & Onion Jag tycker det lätt blir mycket prassel och kladdigt när man äter chips. Speciellt många. Men samtidigt vill man ju att det ska vara gott så en dag när jag var i affären hitta jag Pringles sourcream & onion och bestämde mig för att köpa med ett rör hem. Jag tycker att dem smakar väldigt gott och smular inte lika mycket som andra chips gör och det låter framför allt inte! Det bästa med Pringles är smaken. De smakar mycket och det ger verkligen valuta för pengarna. Jag tycker inte om när man köper chips som knappast smakar något. Den enda direkta nackdelen med Pringles är att röret de ligger i är rätt klumpigt att ta med sig. Lösningen på det problemet är ju de små Pringles rören man kan köpa som lättare går att ta med sig. Ett rör är inte dyrt heller, något jag tycker är väldigt viktigt när man köper mat är priset. Och Pringles håller sig verkligen på en bra prisnivå. Jag tycker att Pringles sourcream & Onion passar lika bra på en filmkväll som nere på stranden som eftermiddags snacks, det passar till allt. Pringles kommer i många olika smaker så du kommer mycket troligt hitta just din favorit.

OBH Nordica - 3095 Björn Axén Volumaster 2010-08-10

Volumaster, ett guldkorn från Björn Axén.

OBH Nordica - 3095 Björn Axén Volumaster Jag tycker om att håret får lite volym och provade då på Björn axéns volumaster och blev riktigt nöjd. När man väl förstod hur man skulle göra så blev resultatet väldigt bra. Den enda nackdelen var att om håret redan hade mycket volym såg blev det inte så bra resultat så jag rekommenderar den här produkten till människor som kanske har det lite mer platta håret. Men jag tycker det är viktigt att man provar sig fram också så det går säkert att få det snyggt om man har mer volym redan. Rent designmässigt är den stilren i svart med silver plattor. Lätt att hålla i och den kommer bra åt i alla fall för mig som har lite längre hår. Den gick upp i värme fort och resultatet höll i, speciellt om man hade i lite produkter i håret också. Priset låg på samma nivå som de flesta andra hårredskap. Jag vet inte om jag tycker den är värd pengarna om man bara använder den ibland men är man i behov av att få håret livligare skulle jag definitivt införskaffa en. Ett bra verktyg från OBH Nordica och Björn Axén.

Sony Ericsson Vivaz 2010-08-10

Touchmobil med det lilla extra!

Sony Ericsson Vivaz Jag var ute efter en ny mobil och då hade jag en touchmobil i tankarna. Jag fastnade för Sony ericssons Vivaz eftersom den var liten och väldigt stilren. Jag tyckte om att det var så lätt att hitta i den. Är man som jag van vid att ha en mobil med knappsats blir det lättare om en touchmobil är uppbyggd på samma sätt. Det är lätt att skriva meddelanden och ta bilder. Den lilla besvikelsen var att kameran inte var jätte bra. Trots allt den hade 8,1 mpx. Men kameran var okej. Priset varierade beroende på var man köpte den men jag köpte med abonnemang så jag fick betala 2500 kr vilket var helt okej för en så bra touchmobil. Jag har lyckats att tappa mobilen en gång i marken och den klarade sig men som vilken touchmobil som helst mår den inte bra av fall men den har klarat sig bra. Det positiva med mobilen var alla funktionerna medan jag ännu inte hittat några direkta negativa saker med mobilen. Är du ny inom touch- funktionen skulle jag definitivt rekommendera dig att köpa en Vivaz eftersom den är lätt hanterlig och lätt förståelig. En annan rolig sak med Vivaz är att den finns i så många olika färger, svart, silver, rosa och blå. Hoppas ni blir lika nöjda som jag blev!

Veet - 3 Minute Hair Removal Cream Normal Skin 2010-06-01

veet- 3 minute hair removal cream, drömmen för alla.

Veet - 3 Minute Hair Removal Cream Normal Skin Tillhör du de tjejer eller killar som tycker det är för dyrt att vaxa på salong eller inte vill eller orkar vaxa eller raka hemma? Eller tycker du helt enkelt att det gör för ont, blir för omständligt eller inte förstår hur epilatorn fungerar? Då är Veet- 3 minute hair removal cream lösningen. Själv tillhör jag människorna som helt enkelt tycker det är jobbigt att raka benen och har man ont om tid slutar det ofta men skärsår vilket resulterar i mindre glamorösa ben. Då tyckte jag hårborttagningskrämen från Veet verkade väldigt bra och bestämde mig för att köpa en för att pröva. Jag följde de enkla instruktionerna och la på krämen på benen, väntade tre minuter och sköljde. Helt otroligt det fungerade! Benen blev mjuka och håret var borta. Helt klart en positiv överraskning! Det jag älskar med produkten var att den är lätt att använda, billig och ger resultat! Något negativt var att, som med alla andra produkter och vid rakning, det blev stubb efter bara några dagar igen. Men jag tyckte inte det gjorde så mycket eftersom man ändå fick bort håret lätt igen. Den här produkten används mycket! Rekommenderar varmt! ...

DKNY - Be Delicious Eau de Parfum Spray 2010-05-26

Parfymen som får dig att aldrig sakna sommardofter

DKNY - Be Delicious Eau de Parfum Spray Jag är verkligen inte en person som gillar att spendera pengar på parfymer och det är heller inte ofta man behöver köpa någon, i alla fall inte jag. Men så kicka jag in på Kicks och luktar på DKNY:s parfym "Be Delicious" och jag var fast. Jag tyckte parfymen luktade jätte gott! Fräscht och somrigt vilket jag älskar eftersom jag lätt tycker att parfymer kan lukta för mycket och nästan jobbigt mycket så man får ont i huvudet. Jag spreja i alla fall lite på armleden och gick vidare och mötte upp en kompis och fick beröm för hur gott jag luktade. Detta fick mig också att gilla parfymen ännu mer, doften höll i sig! Med många parfymer har jag upplevt att doften försvinner efter ett tag och det gjorde inte denna! Snabbt köpte jag mig parfymen och jag har vart jätte nöjd med den sedan dess! Vad jag tyckte var lite negativt var att om man köpte en 30ml så fick man inte sprutfunktionen som på bilden utan man får ta av ett lock och där sitter en sprej, lite tråkigt rent designmässigt. Det positiva med parfymen är att den håller länge och man behöver inte spreja många gånger och därför räcker en liten 30ml och då tycker jag priset håller sig på en bra nivå. Ett plus i kanten också eftersom att parfymen passar till alla tillfällen. Den används flitigt av mig! ...
Se fler recensioner Till sidans topp