Jag köpte den här mobilen till min tjej för att hon behövde en mobil att ha comviq i. (Hon har en med telia och en med comviq, men den med comviq i hade gått sönder)
Jag valde den här mobilen för att den hade en snygg design och är lagom stor. Priset var också en anledning till att jag valde denna. Jag köpte den på netonnet för 639 kr.
Om mobilen- Mobilen finns i två färger: Deep red och Svart.
- Vikt: 90,3 gram
- Kamera: 1,3 megapixel
- Mobilen innehåller: spel, sms, mms, bluetooth, radio, internet m.m
När man köper mobilen får man med laddare, manual och headset.
OmdömeDetta är en billig mobil för dig som vill ha de flesta funktionerna. Den har en helt okej kamera och är lätt att använda. Dock finns det en sak som jag stör mig på. Den är lite svår att skicka sms på. "Mellanslaget" sitter i mitt på raden längst ner, inte till höger som det brukar vara på mobiler. Det störde mig lite för jag skrev fel hela tiden. Men det är ju en sak som man vänjer sig ganska snabbt vid.
Jag tycker att batteriet håller bra. Jag lånade den och spelade ett spel som var kul ganska mycket och då behövde vi ladda mobilen ungefär varannan dag.
Mobilen har en snygg design och är en "vikbar" mobil. Det dumma är att både jag och min tjej lyckades klämma oss i mobilen flera gånger när vi skulle fälla ihop locket på den. Jag kan inte säga vad det är som gör att man klämmer sig. (Själv brukar jag aldrig klämma mig på liknande mobiler)
Jag rekomenderar denna mobil om du vill ha en snygg och billig mobil med de flesta funktionerna.
17.07.2010 12:43
Mellanslaget sitter olika beroende på vilken modell det är på mobilen! Tex nokia och sony eriksson har olika knappar för mellanslag.. Dock håller jag med dig om att det är jobbigt att den sitter i mitten, men man vänjer sig