Senaste recensioner av Pudding »

Kesella® Vanilj: helt oemotståndligt god

Fördelar: god, konsistensen, går att ha till mycket, dryg, mättar bra
Nackdelar: kanske en aning dyr

Kesella® är företaget Arlas namn på kvarg. Kvarg är en typ av färskost som oftast används i matlagning, desserter och bakning. Den här recensionen avser Kesella® Vanilj, det vill säga, kvarg som är smaksatt med vanilj. Smak och konsistens Smaken ...

Stonehaven 27-07-2011 · Läs hela recensionen
Ciao medlemmar har gett recensionen genomsnittsbetyget: exceptionell
Recension av Arla Vanilj Kesella

Smak

Produktkvalitet

Hur nyttig?

Förpackning

Prisvärdhet

Vaniljkesella, passar perfekt till fruktsallad.

Fördelar: Fettsnålt, krämig och frisk smak, vaniljen passar till frukt/ kakor m.m.
Nackdelar: Eftersmaken, vaniljessensen känns lite artificiell.

Arla Kesella kvarg är smaksatt färskost färdig att äta. Den här sötare och vaniljsmakande varianten passar främst till efterrätter och har en frisk och lätt smak. Har en relativt låg fetthalt och mycket protein, och passar därför både den som vill äta min ...

froggo2 25-03-2010 · Läs hela recensionen
Ciao medlemmar har gett recensionen genomsnittsbetyget: väldigt användbar
Recension av Arla Vanilj Kesella

Smak

Produktkvalitet

Hur nyttig?

Förpackning

Prisvärdhet

Arla Kesella Vanilj Kvarg - god till desserter med frukt och bär

Fördelar: God vaniljsmak
Nackdelar: Något dyr

Produkt: Arla Kesella Vanilj Kvarg, 250 g, ca.pris 13 kr. Ingredienser: kvarg (mjölk, grädde, syrningskultur, löpe), socker 14 %, modifierad stärkelse, arom, förtjockningsmedel (pektin), färgämne (betakaroten), syra (citronsyra), vanilj, ...

Honeybun 28-08-2010 · Läs hela recensionen
Ciao medlemmar har gett recensionen genomsnittsbetyget: väldigt användbar
Recension av Arla Vanilj Kesella

Smak

Produktkvalitet

Hur nyttig?

Förpackning

Prisvärdhet

God och nyttig som dessert eller mellanmål

Fördelar: God, nyttig, praktisk inom många områden
Nackdelar: Kan kännas lite "stickig" i smaken.

Arla Kökets Kesella är detsamma som färskost eller kvarg. Kvarg innehåller höga halter av proteiner, kalcium och fosfat. Kvarg förbättrar magens mikroflora. Skillnaden mellan kvarg och keso är att kavrg har mindre grynig konsistens och syrlig smak. Efter ...

sandramaria 01-09-2010 · Läs hela recensionen
Ciao medlemmar har gett recensionen genomsnittsbetyget: väldigt användbar
Recension av Arla Vanilj Kesella

Smak

Produktkvalitet

Hur nyttig?

Förpackning

Prisvärdhet

Vaniljkesella - krämig och god

Fördelar: krämig, mättande, proteinrik,
Nackdelar: mycket socker, ojämn kvalitet

Kesella är en färskost av surmjölk, späckad med ett digert parti fullvärdigt protein. Vaniljkesella innehåller en lägre halt protein än sin naturella broder men protein procenten är alltjämt tillfredsställande för fysiskt aktiva varelser som ivrigt jagar ...

wertwert 07-11-2012 · Läs hela recensionen
Ciao medlemmar har gett recensionen genomsnittsbetyget: väldigt användbar
Recension av Arla Vanilj Kesella

Smak

Produktkvalitet

Hur nyttig?

Förpackning

Prisvärdhet