Recension av "Pukka - Cleanse Te"

publicerad 2015-05-07 | issedke
Medlem sedan : 2015-05-06
Recensioner : 3
Medlemmars tillit : 0
Om mig :
Jättebra
Fördelar Känns nyttigt och utav hög kvalité
Nackdelar Rätt dyrt
inte betygsatt
Smak
Produktkvalitet
Hur nyttig?
Förpackning
Prisvärdhet

"Nyttigt, ekologiskt och av bra kvalité"

Detta te känns oerhört nyttigt. Känns dessutom som att det är gjort av riktigt bra varor av mycket god kvalité. Det ger en helt fantastisk känsla som att det verkligen är bra och nyttigt för en att dricka, vilket förmodligen är det man är ute efter om det är ett te med en egenskap av cleanse som man köper.

Ingredienser
40% Nettle leaf, 25% peppermint leaf, 25% Fennel seed, Dandelion root, licorice root, aloe vera inner leaf.

Dessutom så är detta te och alla ingredienser naturligt fria från koffein med ingredienser som är ekologiska till 100%. Så dessa är alltså bra för kroppen och även bra för miljön. Stort plus från min sida!

Smak
En annan positiv sak var faktiskt smaken. Många cleanse eller liknande supernyttiga téer brukar inte smaka vidare bra, snarare det motsatta. Denna var faktiskt överaskande god i smaken! Fortfarande den där nyttiga undertonen, men tror pepparmintsbladen gör det oväntat fräscht i smaken

Förpackning & Pris
Förpackningen känns modern och stilren. Trevliga färger och färgkombination vilket gör förpackningen i sig väldigt fin den med. Tepåsarna går i samma ton, så bryr man sig om sådant så är de också väldigt trevliga att kolla på! Nackdelen med detta te är väl i så fall att det är relativt dyrt, men som man säger, smakar det så kostar det! Det är ju verkligen så att det känns som en riktig kvalitéprodukt. Så om man vill ha något lyxigare så får man väl helt enkelt betala för det. Detta te lever upp till priset!


Omdöme från communityn

Den här inlägget har blivit läst 762 gånger och utvärderats till
0% :
> Förstå bedömningen av detta inlägg
inte betygsatt

Populära liknande produkter

Produktinformation : Pukka - Cleanse Te

Tillverkarens produktbeskrivning

Produktinformation

Long Name: Cleanse Te

Märke: Pukka

Ciao

Publicerad på Ciao sedan: 03/03/2011