Greatest Hits - Spice Girls

Greatest Hits - Spice Girls > Recensioner

Ungdoms Pop - Inspelning:S - 1CD(s) - Label: EMI Music Distribution, Virgin Catalogue - Distributör:Discovery, EMI Operations/CEVA Logistics - Releasedatum:12/11/2007 - EAN:5099950776726 mer

Läs 2 recensioner | Skriv recension | Ställ en fråga





Var vänlig vänta ....
Betygsätt produkten:  
 
1-2 av 2 recensioner om Greatest Hits - Spice Girls   ordna efter: Användbarhet | Produktbetyg | Datum
Kryddan tonas bort!
Skriven av neya94

Fördelar: Bra låtar!
Nackdelar: För lite nytt!

När man först möts av Mel B's galna skratt och "Wannabe" är man verkligen tillbaka till 90-talet. Skivan tar oss igenom gamla hits. Några kända och vissa mindre kända. Bäst är den i sinna lugna stunder som "Goodbye" och "Viva Forever", som finns i slutet på skivan. Tråkigare är det i "Let Love Lead The Way" och i nya "Voodoo". Däremot är den andra nya låten "Headlines (Friendship Never Ends)" inte så dålig. Den är också i det mysiga stadiet. Om ... Läs recension

Ciao medlemmar har gett recensionen genomsnittsbetyget användbar
användbar

24-04-2008
Nostalgi för mycket pengar
Skriven av adele_gallimore

Fördelar: Nostalgin
Nackdelar: priset

När man sätter på skivan så åker man genast tillbaks till sitt gamla flickrum i slutet av 90 talet och en tid då alla skulle hålla på med Girl Power. Låtarna är ju de gamla klassikerna Wannabe och Two becomes One. Man har hört dem innan och har de säkert på antingen deras egna CD:n eller så finns de med i någon Absolut Music 96-97-98. Hur som helst, att köpa detta nu igen känns lite onödigt och de som inte känner till Spice Girls behöver ju inte ... Läs recension

Ciao medlemmar har gett recensionen genomsnittsbetyget användbar
användbar

31-07-2008
Sponsrade länkar

Andra intressanta produkter
Stripped - Christina AguileraStripped - Christina Aguilera

Ungdoms Pop - Inspelning:S - 1CD(s) - Label: RCA - Distributör:F-Minor, Sony Music/Arvato Services - Releasedatum:28/10/2002 - EAN:743219612526

 4 recensioner

Köp nu för endast 79,00 kr

Middle of Nowhere - HansonMiddle of Nowhere - Hanson

Ungdoms Pop - Inspelning:S - 1CD(s) - Label: Mercury - Distributör:Universal, Universal Music - Releasedatum:19/03/2001 - EAN:731453461529

 2 recensioner

Köp nu för endast 239,00 kr

Greatest Hits... So Far - PinkGreatest Hits... So Far - Pink

Ungdoms Pop - Inspelning:S - 1CD(s) - Label: LaFace Records - Distributör:Sony Music/Arvato Services - Releasedatum:15/11/2010 - EAN:886978072320

 7 recensioner

Köp nu för endast 59,00 kr

Black Ice - AC/DCBlack Ice - AC/DC

Hard Rock - Inspelning:S - 1CD(s) - Label: Sony Music Distribution, Columbia - Distributör:Sony Music/Arvato Services - Releasedatum:20/10/2008 - EAN:886973922323

 6 recensioner

Köp nu för endast 129,00 kr

Wasting Light - Foo FightersWasting Light - Foo Fighters

Grunge, Hard Rock - Inspelning:S - 1CD(s) - Label: Columbia, RCA - Distributör:AMD/Universal Music; F-Minor, Sony Music/Arvato Services - Releasedatum:11/04/2011 - EAN:886978449320

 7 recensioner

Köp nu för endast 49,00 kr

Mylo Xyloto - ColdplayMylo Xyloto - Coldplay

Alternativ - Inspelning:S - 1, 2CD(s) - Label: Parlophone - Distributör:EMI Operations/CEVA Logistics, Universal Music - Releasedatum:24/10/2011, 19/12/2011 - EAN:5099908755322, 5099972972625

 6 recensioner

Köp nu för endast 59,00 kr




Är du tillverkaren/företaget bakom Greatest Hits - Spice Girls? Klicka här