Uncharted: Drake's Fortune - [PS3]

Communitybilder

Uncharted: Drake's Fortune - [PS3]

Genre: Äventyr, Action - Åldersgräns (PEGI): 16+ - Spelutgivare: SCEA, Sony Computer Entertainme, Sony

> Visa egenskaper

84% positiv

10 recensionerna från communityn

Recension av "Uncharted: Drake's Fortune - [PS3]"

publicerad 2010-04-12 | Transvestor
Medlem sedan : -0001-11-30
Recensioner : 30
Medlemmars tillit : 0
Om mig :
Bra
Fördelar Bra story & karaktärer, fin grafik
Nackdelar "Pop in" kan kännas väldigt monotont
väldigt användbar
Grafik
Ljud
Kontroll
Spelkänsla

"Det klassiska äventyret"

Uncharted: Drake's Fortune - [PS3]

Uncharted: Drake's Fortune - [PS3]

Publicerad av: Sony Computer Entertainment
Utvecklad av: Naughty Dog Software
Genre: Tredje Person Action Äventyr
Antal spelare: 1
Utgivningsdatum: Europa: December 7, 2007

Att sätta sig i rollen som Nathan Drake - en världslig skattjägare på spåret av något stort - Uncharted kastar spelare till en tredje person action / äventyr / plattformsspel / skjutning spel som hyllning till en massa-actionfilmer från förr. Nate tar sig an pirater, klättrar runt de gamla murarna, svänger sig i djungeln lianer och löser pussel med de mest grundläggande av ledtrådar på hans väg till att avslöja hemligheterna hans förfader Sir Francis Drake döljer.
Vid sin sida har han sin ciggar-rökande gubbe till vän Sully och en tv-reporter vid namn Elena.

Uncharted gör vad fåtal titlar ger dig som spelare - den drar in dig i en uppfriskande upplevelse, Från att då spelet börjar med en svepande kamera i Panamas vatten, etsar Sir Francis Drake's ord över skärmen, redan då kommer Uncharted få dig gängad. Och den kommer hålla dig i det tillståndet med historia, stil och delvis med spelmekaniken.

Väldigt ofta jämför spelindustrin om hur tv-spel rivaliserar filmer, men sällan finns det exempel lika väl och bra gjorda som Uncharted.
Nate är rolig när han beklagar sig över ännu en vägg han måste klättra, sully's älskvärda sätt att berätta samma berättelser om och om igen, och Elena glöd för hennes story. När dessa karaktärer samverkar och du ser deras relationer växa, känns det som att du deltar i deras krets.
Naughty Dog gick till och med ett extra steg och gjorde Elena och Sully icke-spelbara karaktärer som faktiskt hjälper dig.

Och icke-spelbara karaktärer med fläckfri datorstyrd intelligens är något man inte ser ofta.

Naturligtvis ska du inte bara sitta och titta på när Drake, Sully och Elena berättelse utvecklar, du spelar det, och tack och lov så funkar mekanikerna här lika bra som karakterisering. När ni traskar djupare och djupare in i myterna av Sir Francis rader ledtrådar, kommer du att dra till dig mer och mer pirater och sniper-gevär dårar som anlitats av Sully's gäldenärer. När du kämpar dessa fiender måste du utnyttja det skydd som ges av ceremoniella pelare, lådor och andra utav djungelns platser kan du slå igen ryggen mot och kika ut och skjuta.

Det allmänna formatet för en kamp inleds med att Drake hopkrupen vid en plats medan fiender attackerar - han kryper och duckar medan kulor och granater haglar ner där han befinner sig - och när de onda grabbarna laddar om, poppar Drake ut och kör ett par pistol eller hagelgevärs-rundor i dem. Processen upprepas tills fienderna är döda.
Vilket kan bli väldigt irriterande efter femte rundan pirater, då man verkligen känner med Drake när han mumlar "Oh no, no again".

Grafiskt sätt så är Uncharted vacker medan ni river ner träd med torn, titta på när Nate's kläder dränks med lagun vatten och solen som filtreras genom bladen, men det finns en hel del textur "pop-in" på djungelmarken och skatter, men et bör inte ta ifrån dig upplevelsen, men det är märkbart.

Slutsats

Spelet må inte vara det bästa men det är väldigt bra, kanske hade en lite större förhoppning om spelet än hur det blev men vart ändå relativt nöjd.
Kanske finns det fåtal saker som stör dig eller så kanske du inte ser något fel alls men om man summerar upp spelet i helhet är det väldigt mycket bättre än om man skulle tänka på de individuella delarna.
Ett roande spel men väldigt kort, och rekommenderas vagt.


Omdöme från communityn

Den här inlägget har blivit läst 3637 gånger och utvärderats till
100% :
> Förstå bedömningen av detta inlägg
väldigt användbar

erbjudanden "Uncharted: Drake's Fortune - [PS3]"

Populära liknande produkter

Produktinformation : Uncharted: Drake's Fortune - [PS3]

Tillverkarens produktbeskrivning

Genre: Äventyr, Action - Åldersgräns (PEGI): 16+ - Spelutgivare: SCEA, Sony Computer Entertainme, Sony

Produktinformation

Konsol: PS3

Spelutgivare: SCEA, Sony Computer Entertainme, Sony

Genre: Äventyr, Action, Action; Äventyr

EAN: 711719961659, 711719486657; 711719961857

Antal spelare: 1

Åldersgräns (PEGI): 16+

Releaseår: 2008, 2007

Sub Name: PS3 - Genre: Action - Åldersgräns (PEGI): 16+

Long Name: Uncharted - Drake's Fortune

Utvecklare: Naughty Dog

Ciao

Publicerad på Ciao sedan: 08/11/2007