Ciao Café > Vad tycker du?

I kategorin Vad tycker du? är ordet fritt och du kan själv uttrycka din åsikt i flera olika frågor. De områden som diskuteras är varierande och handlar om livsstil, spirualitet och moral och etik för att bara nämna några. Vad tycker du om den svenska monarkin, fildelning, dödshjälp och legalisering av droger? Skriv ett[...] mer
... inlägg och ta del av debatten bland Ciaos alla medelmmar, även din åsikt är viktig!136-150 av 270 produkter ordna efter Popularitet | Produktnamn | Produktbetyg | Pris | Datum
Vad tycker du? - Är du troende? Är du troende?

(+) Ger en mening med livet, hopp och lättare att hantera problem. (-) Negativt när människor inom olika religioner startar konflikter. (*) (På Ciao sedan: 09/2011)

11 recensioner

Vad tycker du? - Melodifestivalen 2012 - vad tycker du? Melodifestivalen 2012 - vad tycker du?

(+) Det är lika roligt varje år att både höra bidragen och sen diskussionerna (-) Inga nackdelar (*) (På Ciao sedan: 02/2012)

10 recensioner

Vad tycker du? - E-boken eller pappersboken? E-boken eller pappersboken?

(+) Pappersboken vinner på känslan medan E-boken vinner på utrymme och förnuft (-) Pappersboken förlorar när det gäller utrymme och miljö och E-boken när det gäller känslan (*) (På Ciao sedan: 04/2013)

8 recensioner

Vad tycker du? - Vad tycker du om våra gamla sedlar och mynt? Vad tycker du om våra gamla sedlar och mynt?

(+) De var lättare att bära och var värda mer än femkronan är nu! (-) De kunde bli mycket skrynkliga och gick då lätt sönder. (*) (På Ciao sedan: 11/2011)

6 recensioner

Vad tycker du? - Är det rätt eller fel att hänga ut brottslingar på nätet? Är det rätt eller fel att hänga ut brottslingar på nätet?

(+) Notoriska återfallsförbrytare kan inte gömma sig (-) Det skulle givetvis drabba oskyldiga (*) (På Ciao sedan: 11/2011)

9 recensioner

Vad tycker du? - Vad är det bästa med midsommar? Vad är det bästa med midsommar?

(+) Sommar, sol, äta ute, ha roligt, mysa (-) Inga, några regndroppar och några mygg får man räkna med (*) (På Ciao sedan: 02/2013)

8 recensioner

Vad tycker du? - Vilken musikartist gillar du bäst? Vilken musikartist gillar du bäst?

(+) Allt! (*) (På Ciao sedan: 06/2010)

9 recensioner

Är det killen som ska ta mest intiativ på en dejt?

(På Ciao sedan: 09/2011)

9 recensioner

Vad tycker du? - Vad tycker du om curling föräldrar? Vad tycker du om curling föräldrar?

(+) Det känns väl bra för barnen då... (-) men det drabbar dem senare i livet. (*) (På Ciao sedan: 05/2010)

9 recensioner

Vad tycker du? - Vilken fiktiva person gillar du bäst? Vilken fiktiva person gillar du bäst?

(+) Så söta att ha i bokhyllan (-) De är rätt dyra metall féerna (*) (På Ciao sedan: 05/2010)

8 recensioner

Är det okej att ha en jobbflirt?

(+) Det är väl mysigt med lite flirtande (-) Om någon av de flirtande är upptagen på annat håll, stämningen på jobbert kan bli lidande (*) (På Ciao sedan: 09/2011)

8 recensioner

Vad tycker du? - Hur kommer det att gå i Eurovision Song Contest 2011? Hur kommer det att gå i Eurovision Song Contest 2011?

(+) Det är alltid intressant med saker som engagerar folk (-) Ett magert och trist startfält i år (*) (På Ciao sedan: 04/2011)

9 recensioner

Vad tycker du? - Vem är den bästa svenska deckarförfattaren? Vem är den bästa svenska deckarförfattaren?

(+) En fantastisk författare. (-) Han dog redan vid 50-års ålder och hann därför inte släppa 10 böcker. (*) (På Ciao sedan: 06/2010)

7 recensioner

Vad tycker du? - Vad är dina tankar om den rättsliga hanteringen i fallet Thomas Quick (Sture Bergwall)? Vad är dina tankar om den rättsliga hanteringen i fallet Thomas Quick (Sture Bergwall)?

(+) Att rättssverige äntligen insett det absurda och makabra i Quicks morddomar (-) Att han kunde bli dömd för åtta mord och all skada som han har gjort med sina sjuka historier (*) (På Ciao sedan: 09/2012)

6 recensioner

Vad tycker du? - Är det rätt att alla som har datorer, smartphones och surfplattor ska betala tv-avgift? Är det rätt att alla som har datorer, smartphones och surfplattor ska betala tv-avgift?

(+) Reklamfritt, många vill ha det som det alltid har varit (-) Svårt att göra det på ett rättvist sätt annat än på skattsedeln (*) (På Ciao sedan: 05/2013)

6 recensioner

  (*) Recensioner av Ciao medlemmar
Vad tycker du? 136-150 av 270 produkter  « Förra sidan | Sida 1  ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... 18  | Nästa sida »  


   
"Är du troende?" Nej, det är jag inte.
Skriven av Lovisa-D

Fördelar: Ger en mening med livet, hopp och lättare att hantera problem.
Nackdelar: Negativt när människor inom olika religioner startar konflikter.

Trons påverkan Att ha något att tro på är många gånger otroligt stödjande, främst när något hemskt eller traumatiskt har inträffat. Då kan en tro fungera på det sättet att man ser framåt istället för bakåt och inte tappar hoppet. Till exempel geno ... Läs recension

Ciao medlemmar har gett recensionen genomsnittsbetyget exceptionell
exceptionell

15-10-2011
Jag tror på något
Skriven av ingbac44

Fördelar: Man blir trygg i sin tro
Nackdelar: Religion är orsak till många

Jag är inte troende i ordets rätta bemärkelse. Då ska man gå i kyrkan och läsa bibeln, har jag fått för mig. Det gör jag inte. Enda gången jag går i kyrkan är vid dop, bröllop och begravningar. Skolan När jag gick i skolan fick vi lära oss en ... Läs recension

Ciao medlemmar har gett recensionen genomsnittsbetyget väldigt användbar
väldigt användbar

15-10-2011
Är jag troende?
Skriven av universum777

Fördelar: Trevligt att ha besök ibland av gamla släktingar/vänner.
Nackdelar: Konstigt att inte gud kan hjälpa de som har det värst i världen, om han finns

Är jag troende? Nej, det kan man inte säga direkt. Jag är inte den som går i kyrkan varje år precis. Jag går i kyrkan när någon ska gifta sig eller ska döpas. Mina föräldrar var inte troende heller direkt. OLIKA TROENDEN Folk här på jo ... Läs recension

Ciao medlemmar har gett recensionen genomsnittsbetyget väldigt användbar
väldigt användbar

15-10-2011
(17-10-2011)
Vad är en tro egentligen?
Skriven av sjubarnsmamma

Fördelar: -
Nackdelar: -

Det här med tro och troende är mycket svårt egentligen i dagens samhälle att prata om. Det finns så många olika gudar och olika tro på saker och ting så det är svårt att säga om man är det eller ej. Varför tycker nog en del nu för antingen så tror m ... Läs recension

Ciao medlemmar har gett recensionen genomsnittsbetyget väldigt användbar
väldigt användbar

15-10-2011
Det gudomliga är inom oss inte utanför oss
Skriven av svanmagnus

Fördelar: tröst att tro
Nackdelar: Man kanske lägger över ansvar på något gudomligt som man själv måste åtgärda

Är jag troende? Nej det är jag inte, tror att det kan finns en tröst i att vara troende men personligen tror jag bara på människan och inte att det finns någon högre makt som styr våra liv. Tänker jag på en god kristen gud som tillåter alla hemskhe ... Läs recension

Ciao medlemmar har gett recensionen genomsnittsbetyget väldigt användbar
väldigt användbar

23-10-2011