Ciao Café > Vad tycker du?

I kategorin Vad tycker du? är ordet fritt och du kan själv uttrycka din åsikt i flera olika frågor. De områden som diskuteras är varierande och handlar om livsstil, spirualitet och moral och etik för att bara nämna några. Vad tycker du om den svenska monarkin, fildelning, dödshjälp och legalisering av droger? Skriv ett[...] mer
... inlägg och ta del av debatten bland Ciaos alla medelmmar, även din åsikt är viktig!136-150 av 270 produkter ordna efter Popularitet | Produktnamn | Produktbetyg | Pris | Datum
Vad tycker du? - Vilken musikartist gillar du bäst? Vilken musikartist gillar du bäst?

(+) Allt! (*) (På Ciao sedan: 06/2010)

9 recensioner

Vad tycker du? - Hur kommer det att gå i Eurovision Song Contest 2011? Hur kommer det att gå i Eurovision Song Contest 2011?

(+) Det är alltid intressant med saker som engagerar folk (-) Ett magert och trist startfält i år (*) (På Ciao sedan: 04/2011)

9 recensioner

Vad tycker du? - Vad tycker du om våra gamla sedlar och mynt? Vad tycker du om våra gamla sedlar och mynt?

(+) De var lättare att bära och var värda mer än femkronan är nu! (-) De kunde bli mycket skrynkliga och gick då lätt sönder. (*) (På Ciao sedan: 11/2011)

6 recensioner

Vad tycker du? - Är det rätt eller fel att hänga ut brottslingar på nätet? Är det rätt eller fel att hänga ut brottslingar på nätet?

(+) Notoriska återfallsförbrytare kan inte gömma sig (-) Det skulle givetvis drabba oskyldiga (*) (På Ciao sedan: 11/2011)

9 recensioner

Vad tycker du? - Fästingar är en plåga på många sätt, hur rädd är du för dem? Fästingar är en plåga på många sätt, hur rädd är du för dem?

(-) Sprider sjukdomar (*) (På Ciao sedan: 07/2013)

7 recensioner

Vad tycker du? - Vilken är den bästa badsjön på sommaren? Vilken är den bästa badsjön på sommaren?

(+) ---- (-) ---- (*) (På Ciao sedan: 06/2010)

6 recensioner

Vad tycker du? - E-boken eller pappersboken? E-boken eller pappersboken?

(+) Pappersboken vinner på känslan medan E-boken vinner på utrymme och förnuft (-) Pappersboken förlorar när det gäller utrymme och miljö och E-boken när det gäller känslan (*) (På Ciao sedan: 04/2013)

8 recensioner

Vad tycker du? - Vad anser du om att förbjuda kamphundar? Vad anser du om att förbjuda kamphundar?

(+) Fördelen med förbud är att människor känner sig säkrare (-) Problemet med aggressiva hundar kommer inte att försvinna med förbudet (*) (På Ciao sedan: 01/2012)

10 recensioner

Är det killen som ska ta mest intiativ på en dejt?

(På Ciao sedan: 09/2011)

9 recensioner

Vad tycker du? - Vad föredrar du; att handla ekologiskt eller inte? Vad föredrar du; att handla ekologiskt eller inte?

(+) Allt utom de tillfälliga hålen i plånboken (-) Dyrt just nu (men det lönar sig kanske i längden med hälsan) (*) (På Ciao sedan: 09/2012)

7 recensioner

Vad tycker du? - Vem är den bästa svenska deckarförfattaren? Vem är den bästa svenska deckarförfattaren?

(+) En fantastisk författare. (-) Han dog redan vid 50-års ålder och hann därför inte släppa 10 böcker. (*) (På Ciao sedan: 06/2010)

7 recensioner

Vad tycker du? - Vad är dina tankar om den rättsliga hanteringen i fallet Thomas Quick (Sture Bergwall)? Vad är dina tankar om den rättsliga hanteringen i fallet Thomas Quick (Sture Bergwall)?

(+) Att rättssverige äntligen insett det absurda och makabra i Quicks morddomar (-) Att han kunde bli dömd för åtta mord och all skada som han har gjort med sina sjuka historier (*) (På Ciao sedan: 09/2012)

6 recensioner

Är det okej att ha en jobbflirt?

(+) Det är väl mysigt med lite flirtande (-) Om någon av de flirtande är upptagen på annat håll, stämningen på jobbert kan bli lidande (*) (På Ciao sedan: 09/2011)

8 recensioner

Vad tycker du? - Vilken fiktiva person gillar du bäst? Vilken fiktiva person gillar du bäst?

(+) Så söta att ha i bokhyllan (-) De är rätt dyra metall féerna (*) (På Ciao sedan: 05/2010)

8 recensioner

Vad tycker du? - Skulle du vilja bli känd? Skulle du vilja bli känd?

(+) Pengar, glamorösa fester och mycket gratisprylar. (-) Man tappar vänner och antagligen även familjen, allt man gör hängs ut i media (*) (På Ciao sedan: 09/2011)

8 recensioner

  (*) Recensioner av Ciao medlemmar
Vad tycker du? 136-150 av 270 produkter  « Förra sidan | Sida 1  ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... 18  | Nästa sida »  


   
The Baseballs helt klart!
Skriven av Elisabeth87

Fördelar: Allt!
Nackdelar: -

The Baseballs Jag älskar musik Jag kan verkligen inte leva utan musik, jag lyssnar alltid på musik och gärna på lite högre volym med ordentligt ljud, och jag lyssnar egentligen på det mesta mellan himmel och jord. Men med tiden som går så ... Läs recension

Ciao medlemmar har gett recensionen genomsnittsbetyget väldigt användbar
väldigt användbar

09-09-2010
Svårt att välja..
Skriven av schkog

Fördelar: ---
Nackdelar: ---

När det gäller musik tycker jag att det är riktigt svårt att peka ut en enda artist som är ens favorit. Jag har aldrig haft en favoritartist i mer än några månader, utan jag byter ofta, och tröttnar på många efter ett tag. Idag tycker jag dock om tre pers ... Läs recension

Ciao medlemmar har gett recensionen genomsnittsbetyget väldigt användbar
väldigt användbar

15-06-2010
Mina favoritartister
Skriven av Lindaaa87

Fördelar: ----
Nackdelar: ----

Vilken musikartist gillar jag bäst? Frågan som inte har något egentligt svar. För svaret är ingen specifik artist, det är snarare 15-20 artister! Sedan finns det väl ett tiotal jag gillar mer än andra, och ett fåtal jag gillar ännu mer. Men det hela går ä ... Läs recension

Ciao medlemmar har gett recensionen genomsnittsbetyget väldigt användbar
väldigt användbar

03-08-2010
Artisten med en magisk kristall klar röst !
Skriven av CIAOOAIC

Fördelar: Han var ett underbarn magisk röst , Har det lilla extra
Nackdelar: Han håller på med droger,

Jag har många favorit artister som jag tycker mycket om som . T.ex Michael jacksson . Men det finns en artist som jag gillar bäst och har det lilla extra. Han är en Libanesisk - Syrisk artist som är känd över hela världen. Men mest känd i mellanöstern. ... Läs recension

Ciao medlemmar har gett recensionen genomsnittsbetyget väldigt användbar
väldigt användbar

10-12-2010
Bruce Springsteen
Skriven av erkan00

Fördelar: Bra musik
Nackdelar: inga

Jag har under åren haft en rad olika musikartister som jag gillat mest och som jag under vissa perioder lysssnat mer eller mindre på. Men det finns en musikartist som jag under hela livet lyssnat på och som jag uppskattat. Jag har alltid gillat att lys ... Läs recension

Ciao medlemmar har gett recensionen genomsnittsbetyget användbar
användbar

22-07-2010