Recension av "Ventus W155"

publicerad 2010-11-17 | M-Nilsson
Medlem sedan : 2010-01-07
Recensioner : 54
Medlemmars tillit : 1
Om mig :
Jag är en kille på 26 år från Blekinge, med intresse för bland annat fotografering, konst, fiske m.m.
Utmärkt
Fördelar Priset,Designen,Trådlös & bra batteritid!!
Nackdelar Inga vad jag kan komma på faktiskt!
väldigt användbar
Design
Kvalitet
Prisvärdhet

"Ventus W155- Full koll på väderläget!"

Denna väderstation Ventus W155 har jag ägt i snart exakt 2 år och jag är väldigt nöjd med den. Den har en regnmätare, vindmätare och vindriktning, inne och utetemp, lufttryck och daggpunkt - alltså allt man behöver veta! Sen har den också en Väderprognos för kommande vädret. Allt presenteras på en snygg skärm med blå siffror mot svart bakgrund.

Givarna är trådlösa vilket gör att man slipper dra en massa sladdar vilket jag ser som en stor fördel! För att få en så exakt mätning av vädret kan man placera de olika givarna på olika ställen, tex vindmätaren högt upp(i mitt fall på hustaket), regnmätaren på en öppen yta och temperaturmätaren på en plats där det är skugga dygnet runt..eftersom temperaturen utomhus oftast mäts i skuggan!

Under den tid jag haft denna väderstation har jag inte haft några problem med den. Något jag är väldigt imponerad över är batteritiden(AA batterier) som finns i vindmätaren, huvudenheten och regnmätaren. Jag har inte behövt byta batteri en enda gång hittills!

Inte heller har jag haft problem med överföringen då allt är trådlöst! En bra väderstation som jag inte kan säga så mycket negativt om! Vad gäller priset så tycker jag man får mycket för pengarna, själv köpte jag min på Teknikmagasinet där den för nuvarande ligger på 1299 kr!


Omdöme från communityn

Den här inlägget har blivit läst 3593 gånger och utvärderats till
89% :
> Förstå bedömningen av detta inlägg
väldigt användbar

Kommentarer till den här recensionen

  • Jossii publicerad 2010-11-17
    Jätte bra skrivit
  • Gulevski publicerad 2010-11-17
    fett!
  • Millah publicerad 2010-11-17
    skriv ut pris också =)
  • Uppskattade du det här inlägget ? Har du en fråga ? Identifiera dig med ditt Ciaokonto för att lämna en kommentar till avsändaren av inlägget. Logga in

Populära liknande produkter

Produktinformation : Ventus W155

Tillverkarens produktbeskrivning

Ciao

Publicerad på Ciao sedan: 08/10/2010