Om mig:Om ni betygsätter mig så betygsätter jag er! Men betygsätt då min senaste recension, så jag inte be...
Medlem sedan:12-09-2010
Recensioner:557
Medlemmars tillit:91
Dela denna recension på
Den här recensionen har betygsatts av 19 Ciao medlemmar och har fått det sammanvägda betyget användbar
Jag tycker om de flesta grönsakerna, för grönsaker är ju nyttiga också. Enligt min åsikt ska man äta grönsaker minst en gång om dagen. Men jag tycker att majs är de mest goda grönsakerna. Jag kan till och med öppna öppna en burk majs i TV-soffan och bara sitta och äta direkt ur burken. Jag äter mycket av Willys majskorn som är söta och krispiga. Det är en öggla ovanpå burken, som gör den lätt att öppna. När man har låtit spat runnit ur, väger denna burk 285 gram. Den kostar 17:40. Indigrienser: Majs, salt och vatten. Förvaras torrt och svalt (skafferi alldeles utmärkt) Öppnad förpackning kan majskornen endast användas i ett annat kärl i kylskåpet i ett dygn. Burken är lättplacerad både i skafferiet och kylskåpet.
Inga som helst fel på denna ! Du kan ( om du vill - jag ville inte i början lägga några små rubriker i texten- många skriver så här ) Då tar du tre likamedstecken === före rubriken och tre efter ===
23-09-2010 16:57
23-09-2010 09:29
Jag gillar också dessa! :)