World of Warcraft - [PC]

Communitybilder

World of Warcraft - [PC]

PC - Genre: Rollspel, Äventyr - Åldersgräns (PEGI): 12+,Genre: Rollspel, Äventyr - Åldersgräns (PEGI): 12+ - Utgivare:Blizzard - Releaseår:2004

> Visa egenskaper

89% positiv

36 recensionerna från communityn

Recension av "World of Warcraft - [PC]"

publicerad 2010-11-11 | nomonym
Medlem sedan : 2010-11-11
Recensioner : 42
Medlemmars tillit : 19
Om mig :
Utmärkt
Fördelar Oändligt med alternativ
Nackdelar Blir dyrt i längden
väldigt användbar
Grafik
Ljud
Kontroll
Spelkänsla

"World of Warcraft: Marknadens roligaste och populäraste spel."

World of Warcraft är absolut ett av dem bästa spelen jag har spelat. Det är väldigt kul att kunna få uppleva så många olika storylines beroende på vilken karaktär man väljer att spela. Med tanke på hur många karaktärer det finns i spelet känns det som att det spelet aldrig tar slut, det finns så många möjligheter.

Spelkänslan i World of Warcraft skiljer sig lite till en del av dem andra MMORPG (Massively multiplayer online role-playing game) spelen då man använder sig utav nästan samma knappar som i first-person shooting spel vilket jag tycker är otroligt bekvämt istället för att behöva knappa på massa ikoner, vilket man slipper lätt med hjälp av lätt installerade key-binds. Det är väldigt lätt att kunna kontrollera sina karaktärer även fast man har mycket att hålla koll på.

När man väljer karaktär kan man välja vad man vill vara för slags hjälte. Man kan välja mellan krigare, präster, jägare, tjuvar, magiker och många fler. Beroende på vilken slags karaktär man väljer så använder man sig utav olika energier för att kunna ta skada. Krigare har till exempel vrede, magiker har mana och tjuvar använder sig utav energi-poäng.

Alla karaktärer har också vissa specialuppdrag som bara dem kan göra för att kunna förbättra sin gubbe och kunna ta del av special vapen, djur och krafter som man annars inte kan ha utan att ha gjort uppdragen.

World of Warcraft innehåller två huvudsakliga inriktningar efter man har nått högsta nivån. Det är PvP mode (Player versus player) och PvE mode (Player versus environment). PvP går ut på att man kör mot andra riktiga motståndare i spelet, och det är oftast hit dem mest erfarna spelarna söker sig till då det är mycket svårare än PvE då man inte kan förutsäga vad den andra spelaren tänker till skillnad mot PvE bossarna. För att spela PvP krävs det att man antingen har en egen grupp som kan bestå av två, tre eller fem spelare i varje grupp eller att man går med i en battleground där det kan vara uppåt 40 spelare åt gången.

PvE går ut på att man går in i olika så kallade ”instancer” eller ”raids” med andra personer och spelar mot olika bossar. Här krävs extremt bra och precist grupp arbete med mycket bra koordination. Gör en spelare fel kan det leda till att hela gruppen förlorar slaget mot respektive bossar.

Om man är nybörjare i World of Warcraft så är det väldigt lätt att lära sig hur allting fungerar tack vare mycket detaljrika instruktioner som kommer upp automatiskt när man loggar in.

Grafiken i World of Warcraft är väldigt detaljerad och man behöver inte ha en värstingdator för att kunna få njuta av den höga upplösningen som World of warcraft erbjuder. Detsamma gäller det när det kommer till ljudet för där har dem inte hållit inne heller.

Det enda negativa jag kan se med spelet är månadskostnaden som ligger på drygt 120 kronor.

Omdöme från communityn

Den här inlägget har blivit läst 2958 gånger och utvärderats till
94% :
> Förstå bedömningen av detta inlägg
väldigt användbar

Kommentarer till den här recensionen

  • HenrikL publicerad 2010-11-15
    Bra! Spelar du fortfarande? :)
  • Uppskattade du det här inlägget ? Har du en fråga ? Identifiera dig med ditt Ciaokonto för att lämna en kommentar till avsändaren av inlägget. Logga in

Populära liknande produkter

Produktinformation : World of Warcraft - [PC]

Tillverkarens produktbeskrivning

PC - Genre: Rollspel, Äventyr - Åldersgräns (PEGI): 12+,Genre: Rollspel, Äventyr - Åldersgräns (PEGI): 12+ - Utgivare:Blizzard - Releaseår:2004

Produktinformation

Konsol: PC

Spelutgivare: Blizzard

Genre: Rollspel; Äventyr

Åldersgräns (PEGI): 12+

Sub Name: PC - Genre: Rollspel, Äventyr - Åldersgräns (PEGI): 12+

Releaseår: 2004

Antal spelare: Multiplayer

EAN: 3348542194779; 3348542196933; 3348542214309; 3348542214446; 3348542221048

Ciao

Publicerad på Ciao sedan: 10/04/2007