• Ciao Kvalitetsstämpel
Ciao Kvalitetsstämpel
Ciao Kvalitetsstämpel är en kvalitetsmärkning som vi har utvecklat för konsumenter och för företag. Endast speciellt utmärkande produkter och företag får mottaga Ciaos kvalitetsmärkning.

Vi värdesätter våra medlemmar och deras kunskap! Vårt Kvalitetsstämpel är en bekräftelse på att ett företag eller en produkt är pålitlig. Det är alltså inte Ciao eller något testcenter som givit sin rekommendation, utan våra medlemmar som har varit i kontakt med produkten eller företaget och har haft goda erfarenheter och vill uppmärksamma detta med ett Kvalitetsstämpel!

Kvalitetsmärkningen tilldelas produkter och tjänster som våra medlemmar rekommenderat (4 stjärnor) eller starkt rekommenderat (5 stjärnor).

Läs vidare för att få mer information om hur vårt Kvalitetsstämpel är integrerat och vilka kriterier din produkt måste uppfylla för att erhålla vår kvalitetsmärkning.

Steg 1. Funktion

Vårt Kvalitetsstämpel är en bild som innehåller en dynamisk HTML-kod till er produkt på ciao.se. Om du placerar vår Kvalitetsstämpel på din sida, blir statusen automatiskt uppdaterad en gång i veckan genom din förbindelse med Ciaos hemsida.(Rekommenderad av konsumenter)

Om din status tidigare var 4 stjärnor, och tillräckligt många har gett 5 stjärnor i betyg, kommer din status automatiskt att uppdateras till 5 stjärnor.

Steg 2: Kriterier

Innan du erhåller denna värdefulla kvalitetsbedömning, måste er online produkt uppfylla vissa bestämda kriterier:


• Minst 4 av 5 möjliga stjärnor
• Minst 10 konsumentrecensioner

När dessa kriterier uppfylls erhåller er produkt utmärkelsen ”rekommenderad i konsumenttest”. Endast de bästa produkterna och tjänsterna uppfyller dessa krav.


Om er produkt ännu inte har blivit betygsatt 10 gånger och nått statusen 4 stjärnor, är följande möjligt: Integrera Ciao Feedback Box på din sida och uppmana dina besökare att betygsätta produkten. Även denna box innehåller en HTML-kod som, så fort kriterierna beskrivna ovan uppfyllts, automatiskt ändras till en Kvalitetsstämpel box. Detta är beviset på att ni uppfyllt våra kriterier och håller hög kvalitet.Steg 3. Integration

Online: Här erhåller du din individuella HTML-kod för Ciao Kvalitetsstämpel och/eller Ciao Feedback Box. På grund av den dynamiska HTML-kod visas alltid den senaste betygsättningen av din vara. Boxen är direktlänkad till betygsättningarna på www.ciao.se.

Ta kontakt med oss genom att använda registreringsformuläret. Då skickar vi en länk med en tag som innehåller allt du behöver för att integrera ditt personliga Ciao Kvalitetsstämpel på din hemsida! Vi kommer därefter att registrera din hemsida i vår katalog, så att du kort därefter kan integrera Ciao Feedback Box.

Offline: Om du skulle vilja använda Ciao Kvalitetsstämpel i en tryckt version (reklamkampanj eller liknande) var vänlig ta kontakt med oss, så skickar vi gärna en tryckbar version.

Namn


Efternamn


Företag


Ämne (online eller offline)


URL


E-mail adress


Skriv av koden du ser på bilden.