Vad är Ciao?


 1. Vad är Ciao?
 2. Hur kan jag delta i Ciao?
 3. Kostar det något att delta?
 4. Vad gör Ciao för sina användare?
 5. Vad gör Ciao för företag?
 6. Vad är Live ID?

 1. Vad är Ciao?
  Ciao är ett "Internet community" med flera miljoner användare, som granskar och recenserar miljoner olika produkter och services till förmån för alla konsumenter. Ciao erbjuder helt gratis konsumenterna på de största marknaderna i västra Europa denna tjänst på deras respektive lokala språk. Ciao kombinerar opartiska konsumentutlåtanden och uppdaterad prisinformation från hundratals Internetbutiker och utgör på så sätt den mest omfattande källan till konsumentinformation på Internet. Som ett bevis på Ciaos framgångar 1,3 miljoner medlemmar skrev mer än 7,0 miljoner recensioner om 1,4 miljoner produkter, vilket gör Ciao till en av de största shoppingportalerna i Europa.

 2. Hur kan jag delta i Ciao?
  Bli medlem! Så snart ditt Ciao-konto har aktiverats (detta tar vanligtvis bara några minuter) kan du börja delta i Ciaos aktiviteter och tjäna pengar!

 3. Kostar det något att delta?
  Nej, att delta i Ciaos aktiviteter kostar ingenting och allt deltagande är helt frivilligt. Genom att aktivt delta i Ciao kan du däremot tjäna pengar!

 4. Vad gör Ciao för sina användare?
  Ciao är den mest utförliga källan till konsumentinformation på Internet. Ciao ger användare tillgång till ett stort utbud av viktig information om de varor och tjänster som finns på marknaden, information som bland annat inkluderar andra användares utvärderingar och prisjämförelser hos de främsta Internetbutikerna. Oavsett om du letar efter den bästa DVD-spelaren, den pålitligaste elleverantören eller det lägsta priset på en viss mobiltelefonsmodell kommer du att hitta den information du behöver på Ciaos sidor.

 5. Vad gör Ciao för företag?
  Företag som är intresserade av att få kontakt med oss hänvisas till www.leguidegroup.com för en översikt av våra tjänster.

 6. Vad är Live ID?
  Windows Live ID är den e-mail adress and det lösenord du använder när du loggar in för att använda Windows Live’s program och tjänster såsom Windows Live hotmail och Windows Live messenger samt Microsoft tjänster som exempelvis Xbox, MSN och Office Live och överallt där du ser Windoes Live ID loggan.

  Observera att Live ID inloggning är valfritt, du kan alltså även logga in och registrera dig som vanligt via Ciao’s standard inloggning.

  Logga in första gången med Live ID
  Inloggningsprocessen kommer att skilja sig åt beroende på

  • om du redan har ett Live ID konto eller ej
  • om du redan har ett Ciao medlemskonto eller ej


  Jag har ett Live ID konto, men har aldrig registrerat mig eller loggat in på Ciao
  Gå till ciao.se/login.php och klicka på Windows Live loggan (alternativt på ”Logga in” knappen). Du kommer att förflyttas till Windows Live inloggningssida. Fyll i din Live E-mail adress samt ditt lösenord och klicka på ”Logga in” knappen. Du kommer då att förflyttas direkt till Ciao och ha möjligheten att skapa en Ciao profil. Vänligen fyll i nödvändig information och klicka på ”Starta nu”. Du kommer då att bli inloggad på både Live Spaces och Ciao. Följ sedan anvisningarna i mailet.

  Jag har varken ett Live ID konto eller ett Ciao medlemskonto
  Efter att ha klickat på Live ID loggan kommer du automatiskt förflyttas till inloggningen på Live ID sidan. Klicka på ”Sign up” och följ instruktionerna på skärmen. När all personlig information har fyllts i blir du automatiskt förflyttad tillbaka till Ciao. Nu är det bara att skapa en ny Ciao profil. När all nödvändig information fyllts i har du loggat in på Live Spaces och på Ciao. Vänta på e-mail från Ciao och Live E-mail som bekräftar att dina konton har aktiverats.

  Jag har både ett Live ID konto och ett Ciao medlemskonto (men har aldrig loggat in på Ciao via Live ID förut)
  Allt du behöver göra är att förbinda ditt Live ID konto med ditt Ciao medlemskonto. Efter att ha loggat in på Live kommer du att förflyttas tillbaka till Ciao. Vänligen tryck på knappen ”Logga in”. Du kommer då att bli tillfrågad om ditt användarnamn och lösenord. Fyll då i ditt vanliga Ciao användarnamn och lösenord så kommer både ditt Live ID och Ciao medlemskonto att vara förbundna.


 7. Tillbaka upp