Videorecensioner på Ciao

Upplev produkterna live - nu är det möjligt med hjälp av videorecensioner gjorda av Ciao-medlemmar!

Hur lättanvänd är den senaste digitalkameran? Hur bra blir utskrifterna från skrivaren? Ser rummet på det hotell du bokat verkligen ut som på bilderna i broschyren?

Videorecensionerna förser dig med tydlig information och användbara råd via ljud och bild. Våra videorecensioner är dessutom ofta väldigt underhållande!

Mycket nöje!

  Information om uppladdning och betalning för videorecensioner finns här


Bli medlem och skapa din egen videorecension.
10 utav 331 videorecensioner *   Sortera efter
[1] - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - ... - Nästa sida
100% whey protein - jättebra!

2:16

Videorecension om Proteinfabrikken - 100% Whey Protein Choklad av Robama , 26-03-2010

Fördelar: lättupplöslig, bra för magen, inget aspartam
Nackdelar: dyr, inte så god

Ett högklassigt protein som är bra

Gymgrossisten - kosttilskott på internet

2:32

Videorecension om Gymgrossisten av Robama , 22-03-2010

Fördelar: Billigt, enkelt och problemfritt
Nackdelar: För mycket kampanjer

En hemsida som säljer kosttillskott och tränings nödvändiga saker!

LG KP 500

2:09

Videorecension om LG KP500 av Joakimla , 13-01-2010

Fördelar: Menyerna, Priset!
Nackdelar: Funktionerna för få!

Här visar jag mobilens funktioner, mina tankar finns som skriven recension (Bästa priset- Sämsta funktionen).

UFO: Aftermath

5:02

Videorecension om Ufo: Aftermath - [PC] av Zarkness , 10-06-2009

Fördelar: Gammalt men bra, mycket speltid
Nackdelar: Skillnaden mellan enkla banor och svåra är väldigt stora.

Video Recension av UFO:Aftermath

Dawn Of War 2, komplement till min skrivna recension

6:05

Videorecension om Warhammer 40.000 - Dawn of War II - [PC] av Zarkness , 02-06-2009

Fördelar: Bra SP och MP mode. Kampanjen är långt mer än utmärkt.
Nackdelar: GFWL har en dålig matchmaking.

Det är ett litet komplement jag gjorde till min skrivna recension fast med bild. Är litet mer förklarande.

HTC touch hd- Videorecension

7:04

Videorecension om HTC Touch HD av SamuelPP , 12-05-2009

Fördelar: Bra webbbrowser, anpassningsmöjligheterna är oändliga
Nackdelar: saknar blixt, kan vara trög vid vissa tillfällen

Htc är en mobil som levererar men är fortfarande ett steg från den perfekta mobilen.

Sandisk Sansa 1GB

2:34

Videorecension om SanDisk Sansa C240 1 GB av Peter_86 , 21-07-2008

Lätt och sammanfattande video recension

W200i, en bra mobil för pengarna.

1:43

Videorecension om Sony Ericsson W200i av superMario , 21-07-2008

Jag tycker att denna mobilen är en hyfsat bra mobil för pengarna, även om inte den har så många pix, och kameran heller inte är perfekt så är den helt OK.

dröm skärmen!

2:34

Videorecension om Acer Aspire 7730G av Peter_86 , 21-07-2008

Fördelar: test
Nackdelar: test

lite kort om en LCD skärm från Toshiba

Proson stratego 210, för dom stora kräsna film tittarna!

1:36

Videorecension om Proson Stratego Sub 210 av Peter_86 , 21-07-2008

kort fakta, men jag kunde tyvärr inte visa vad den går för, klockan var 06:30 på morgonen å alla sov.

*Videorecensioner som visas i mer än en underkategori räknas endast en gång i en huvudkategori